22 Mayıs 2020 13:27

Adanaspor Taraftar Grubu KaplanpenCHE: Bin kupa bir can etmez

"TFF’ye soruyoruz! Futbolcuların sağlığını TFF mi koruyacak? Futbolcuların ve ailelerinin canlarının hiç mi değeri yok? Hangi kupa yitirilen bir canı geri getirebilir?"

Fotoğraf: kaplanpenche.org'dan alınmıştır

Paylaş

KaplanpenCHE
Adanaspor Taraftar Grubu

Sözlerimize başlamadan önce renkleri, ligleri, ligdeki konumları farketmeksizin dik duruşu olan ve tribün kültürünü benimseyen tüm taraftar gruplarını KaplanpenCHE olarak selamlıyoruz. Herkesin bildiği üzere; dünyamız ve ülkemiz yaşanan COVİD-19 salgını nedeni ile olağanüstü bir süreç yaşamaktadır. Bu salgın ile hayatın her alanında mücadele etmek adına her birimiz büyük gayret ve mücadele göstermeye çalışıyoruz. Bu alandardan biri ise spor camiasıdır. Yaşadığımız bu zorlu günlerde hentbol, voleybol, basketbol gibi bütün spor federasyonları ligleri iptal etme kararı vermişlerdir. Bir federasyon hariç! Bu federasyon, herkesin tahmin edebileceği üzere; en çok rant ve paranın döndüğü Türk futbolundan sorumlu olan Türkiye Futbol Federasyonu’dur.

Salgının ülkemizde yayılmaya başladığı ilk zamanlarda liglerin ertelendiği açıklanmıştı ancak yakın futbol liglerinin haziran ayında tekrar başlayacağı TFF Başkanı tarafından ilan edildi. Bu karar açıklandıktan sonra ise Sağlık Bakanlığı açıklama yaparak sorumluluğun TFF'de olduğunu söylemiştir. Buradan Adanaspor taraftarları olarak bütün camialara ve TFF’ye soruyoruz! Futbolcuların sağlığını TFF mi koruyacak?Futbolcuların ve ailelerinin canlarının hiç mi değeri yok? Hangi kupa yitirilen bir canı geri getirebilir? Ek olarak bazı kulüp yöneticileri ve taraftar grupları sırf ligdeki konumlarından dolayı liglerin oynatılması konusunda bazı açıklamar yapmaktadırlar. KaplanpenCHE olarak onlara yanıtımız sahadaki futbolcular formanızı, armanızı, renklerinizi taşıyıp mücadele ediyorlar. Onların canlarını bu denli değersizleştirmeyin. Unutmayın; sahada oynayan sizin abiniz, kardeşiniz veya yakın bir dostunuz olabilirdi.

 

ÖNCEKİ HABER

CHP’li Deniz Yavuzyılmaz Kozlu Sahili'ndeki tıbbi çöplüğün temizlenmesi çağrısı yaptı

SONRAKİ HABER

Avrupa'nın Gündemi | Parası olan aşıyı çalar mı?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...