13 Mayıs 2020 21:15

Ankara Büyükşehir Belediyesi “6 Milyon Tek Yürek Bayram Etsin” kampanyası başlattı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında “6 Milyon Tek Yürek Bayram Etsin” adlı bir yardım kampanyası başlattı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ramazan Bayramı öncesinde salgınla mücadele kapsamında yeni bir kampanya başlattıklarını duyurdu. Yavaş, kampanyayı sosyal medya hesabından paylaştı.

“6 Milyon Tek Yürek Bayram Etsin” isimli kampanyaya katılmak isteyenler “www.ankaratekyurek.com” adresinden ihtiyaç sahiplerinin su faturasını ödeyebilecek.

Öte yandan ihtiyaç sahiplerinin Ankarakart’larına yükleme yapılabilecek ve salgın sürecinde iş yerini kapatanlara direkt nakdi yardımda bulunulabilecek.

Yavaş’ın paylaşımı şöyle:

"Daha önce Hızır oldunuz, veresiye defterlerini kapattınız. Sonra aşınızı paylaşıp iftar sofraların bereketi oldunuz. Şimdi sıra geldi suyumuzu, otobüs biletlerimizi ve yine hayırlarımızı paylaşmaya. Bugünler de gelip geçecek. Geriye, çektiğimiz sıkıntılarla birlikte, bu zor günlerde dayanışmanın, iyilikte yarışmanın ve kardeşliğin güzelliği kalacak." (Ankara/MA)

ÖNCEKİ HABER

Trump istedi, California yönetimi izin verdi: Tesla pazartesi üretime başlayacak

SONRAKİ HABER

Yolcu otobüsü bileti taban ve tavan fiyatları belirlendi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...