Tariş işçilerinden “Evrensel’e abone ol” çağrısı

Koronavirüs salgını dolayısıyla Evrensel gazetesini bayiden alamayan Tariş işçileri Evrensel gazetesine internet üzerinden abone olmayı çağrısı yaptı.

31 Mart 2020 07:03
Son Güncellenme Tarihi: 01 Nisan 2020 04:38
Paylaş

Dilek OMAKLILAR
Eda AKTAŞ
İzmir

Koronavirüs salgını dolayısıyla Evrensel gazetesini bayiden alamayanlar gazeteye e-abone olarak destek vermeye başladı. Tariş işçileri de bu zor süreçte Evrensel gazetesine internet üzerinden de abone olmayı hatırlatarak dayanışma çağrısı yaptı.

Tariş Zeytin ve Zeytinyağ fabrikasında Gıda-İş Sendikasına üye oldukları için geçtiğimiz yıl işten çıkarılan ve fabrika önünde hakları için 150 gün direnen Tariş işçileri Evrensel Gazetesi’ne internet aboneliğiyle dayanışma çağrısı yaptı.

GERÇEKLERDEN HABERDAR OLMAK İÇİN DAYANIŞMAYA

Tariş işçilerinden Murat Yılmaz, “Koronavirüs salgını ile savaştığımız şu günlerde bildiğiniz gibi evde kalıyoruz ancak gerçeklerden haberdar olmak için Evrensel Gazetesini takip etmek gerekiyor. Ben de dijital platformdan abone oldum ve Evrensel’i takip ediyorum. Direnişimizde bizleri asla yalnız bırakmayan Evrensel Gazetesi ile dayanışmaya” dedi. Bir diğer işçi Cem Güdücü de, “Koronavirüs halkı tehdit etmektedir ve bu nedenle halkın haber alma kaynağı olan gazetelerin evlere ve bayilere dağıtımı da durmuş durumdadır. Biz bu süreçte Tariş direnişçileri olarak herkesi Evrensel’e internet üzerinden abone olmaya çağırıyoruz” diye konuştu. Tayman Erdamar ise, “İlk günden beri yanımızda olan Evrensel Gazetesini destekliyoruz, herkesi Evrensel Gazetesine abone olmaya davet ediyoruz” dedi.

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Emaar AVM inşaatı işçileri, mücadeleleri sonunda patrona geri adım attırdı

SONRAKİ HABER

Ayhan Bilgen: Kayyum süreci çözümsüzlük sürecidir

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...