19 Mart 2020 05:30

Ümraniye'de kadına şiddet: Silahla saldıran fail intihar etti

Ümraniye'de silahlı bir kişi, sokakta yürüyen bir kadına saldırdı. Saldırgan öldü, kadın ve diğer yaralı hastanede tedavi altında.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Ümraniye'de silahlı bir kişi, bir kadını silahla vurduktan sonra intihar etti. Seken mermilerden biri de yoldan geçen bir kişiye isabet etti.

DHA'da yer alan habere göre kadına şiddet, sabah 08.30 sularında Yamanevler Mahallesi Ayfer Sokakta meydana geldi. Görgü tanıklarının iddiasına göre, Serdar T. sokakta yürüyen Sevgi F.'ye ateş etmeye başladı. Aldığı kurşunlarla yaralanan kadın yere yığıldı. Bu sırada sokakta bulunan Eray E.  seken kurşunlarla ayağından yaralandı. Ayağından yaralı vatandaş kendi imkanlarıyla olay yerinden uzaklaşmaya çalıştı. Silahlı saldırgan daha sonra aynı silahla kendine ateş etti. Silah seslerini duyan vatandaşlar polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralı saldırgan ve diğer iki yaralıyı hastaneye kaldırdı. Polis çevrede güvenlik önlemi aldı.

Saldırgan kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olay yeri inceleme ekipler çevrede görgü tanığı ve kamera çalışması yaptı. Ekipler sokağı araç ve yaya girişine kapattı. Görgü tanıkları "Peş peşe silah sesleri duyduk. Kadın duvarın kenarında yatıyordu. Vuran kişi de yaralıydı. Ambulans geldi aldı yaralıları. Kadın bağırıyordu kurtarın diye. Başka bir kişide yaralanmış" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

TTB Genel Sekreteri Yılmaz: Özel hastaneler kriz yönetimine devredilmeli

SONRAKİ HABER

Bakan Koca: Yarın hızlı tanı kiti devreye girecek, günde 15 bin test yapmak istiyoruz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...