26 Şubat 2020 15:11

CHP’li Torun'dan Galata Kulesi çıkışı: Devlet lokanta işletmeye talip

CHP'li Seyit Torun, "Şeker fabrikalarını satarken buraları daha iyi işletmeyi düşünmeyenler şimdi çıkmış Galata Kulesi’ndeki lokantayı belediyenin elinden alıp daha iyi işleteceğini söylüyor" dedi.

Fotoğraf: Pixabay

Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Galata Kulesi'ndeki lokantanın belediyenin elinden alınması çabasına ilişkin “Devlet şeker fabrikası işletir mi diyenler, şimdi lokanta işletmeye talip” dedi.

Seyit Torun, “Şeker fabrikalarını, tank palet fabrikasını bir çırpıda satarken, buraları daha iyi işletmeyi düşünmeyenler şimdi çıkmış Galata Kulesindeki 50 - 60 kişilik lokantayı, gözetleme kulesini belediyenin elinden alıp daha iyi işleteceğini söylüyor” diye konuştu.  

Torun, “Sarayın gözüne girmek isteyen tüm bakanların ve tüm AKP yetkililerin gözü İstanbul’un üzerinde. Her geçen gün İstanbul Büyükşehir Belediyesinin yetkilerini tırpanlayacak bir tuhaf kararla karşımıza çıkıyorlar. Tuhaflıklardan bıktık artık” diye konuştu.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a “Ülkenin tüm değerlerini ve varlığını sattınız, şimdi gözü buraya mı diktiniz, burayı da mı birilerine satmak için plan yaptınız” diye soran Torun, "Belediye varlıklarını ve belediye başkanımızı rahat bırakın, madem verimlilik arıyorsunuz şeker fabrikalarını çalıştırsaydınız, tank palet fabrikasını geri alın ve çalıştırın" dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

İntiharları konuştuğumuz gençler karamsar | Yaşadığımız sıkışmışlık ve depresyon

SONRAKİ HABER

Yunanistan adalarında neler oluyor?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...