17 Şubat 2020 10:45

Erzurum'da kaybolan Öğrenci Didem'den 8 gündür haber yok

Aşkale'de Didem Turan adlı öğrenciden 8 gündür haber alınamıyor. Arama çalışmaları sürüyor.

Didem Turan | Fotoğraf: DHA

Paylaş

Erzurum'un Aşkale ilçesinde ailesiyle tartışıp evden çıktığı iddia edilen Öğrenci Didem Turan'dan (17) 8 gündür haber alınamıyor. Turan'ın o günden beri cep telefonundan sinyal alınmazken, arkadaşları, akrabaları ve komşuları olmak üzere birçok kişinin ifadesine başvuran güvenlik güçleri arama çalışmasını sürdürüyor.

DHA'da yer alan habere göre, Aşkale'nin Meydan Mahallesi'nde yaşayan Nermin-Yüksel Duman çiftinin 5 çocuğunun en büyüğü olan Aşkale Anadolu Lisesi 3'üncü sınıf öğrencisi Didem Turan, iddiaya göre 10 Şubat'ta saat 12.30 sularında annesi ve üvey babası ile tartışıp evden ayrıldı. O günden itibaren Didem'den bir ize rastlanmadı. Polis ekipleri, okul ve mahalle arkadaşları, komşuları, akrabaları, öz babası, dayılarının da aralarında bulunduğu birçok kişinin ifadesine başvurdu.

Arama çalışmalarının 8'inci gününde polis ekipleri, ilçe merkezindeki metruk binalar ve ahırlarda arama yaparken, jandarma da çalışmalarını 4 kilometre uzaklıktaki Karasu Nehri'ne yoğunlaştırdı. Aramalar sırasında bulunan bir spor ayakkabı, çalışma yapan ekibi heyecanlandırdı. Jandarma ayakkabının fotoğrafını çekti ve incelemek için aldı. Ayakkabının uzun süredir bu bölgede olduğunu belirledi. Didem'in evden ayrıldıktan sonra bir saat sonra cep telefonunu kapattığı ve daha sonra telefonun hiç açılmadığı tespit edildi. Yapılan arama çalışmalarında henüz hiçbir ize rastlanmadı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Samsun'da Eğitim Sen'in 25. yılı için dayanışma yemeği düzenlendi

SONRAKİ HABER

Suriye ordusu Halep’te kontrolü geri alıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...