13 Şubat 2020 09:36

AKP'li Ceylanpınar Belediye Başkanı'nın hizmet anlayışı: 4 yıl oturup yatacağız

Ceylanpınar Belediyesi Başkanlığına seçilen Feyyaz Soylu, hizmet anlayışını "Suyumuz var, yolumuz var, bir şeye ihtiyacımız yok. Oturup, yatacağız 4 yıl" olarak açıkladı.

Fotoğraf: MA

Paylaş

Ceylanpınar Belediyesi Başkanlığına Meclis kararıyla seçilen Feyyaz Soylu, hizmet anlayışını "Valla bana da düşen burda oturup sohbet edeceğiz, esnafı dolaşacağız, yani hasbihal edeceğiz. Suyumuz var, yolumuz var, bir şeye ihtiyacımız yok. Oturup, yatacağız 4 yıl" olarak açıkladı.

Urfa'nın Ceylanpınar ilçesinde 31 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkanlığına seçilen AKP'li Abdullah Aksak, bir önceki dönem AKP'li Başkan Menderes Atilla'nın Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) başvurusu üzerine verilen mazbatası iptal edilmişti. Adli sicil kaydında “Silah yakalattığı” gerekçesiyle cezası bulunduğu tespit edilen Aksak görevden alınınca, 20 Aralık 2019’ta Belediye Meclisi tarafından AKP'li Feyyaz Soylu başkanlığa seçildi.

Meclis'te bulunan 25 üyenin 18'inin oyunu alarak seçilen Soylu, bu tarihten sonra tebrikleri kabul etmeye başladı. Kendisini başkanlığa taşıyan yolu açan Menderes Atilla'nın ziyareti ardından yaptığı açıklama, sosyal medyada tepki toplayan Soylu, kameralarına karşısına geçerek, belediyecilik anlayışına açıklık getirdi. 

"4 YIL YATACAĞIZ"

Atilla ve yakınlarıyla birlikte açıklama yapan Soylu, "Benim bir hizmetim yok. Bana hizmet bir şey kalmamış. Beden önceki belediye başkanlarımız herşeyi yapmış. Abdullah başkan kardeşimiz de bir şeyler yapmış. Valla bana da düşen burda oturup sohbet edeceğiz, esnafı dolaşacağız, yani hasbihal edeceğiz. Suyumuz var, yolumuz var, bir şeye ihtiyacımız yok" dedi. 

Soylu’nun, Menderes Atilla'ya dönerek, "Oturup, yatacağız 4 yıl başkan" ifadesinde bulunması dikkat çekti. (Urfa/MA)

 

ÖNCEKİ HABER

Meclis'te 'Ahlat'a Saray' tartışması: Kaçak sarayın yapımına devam edilmesi maddesi

SONRAKİ HABER

Meclis önünde 'Çocuklarım aç' diyerek isyan eden bir kişi kendini yakmaya çalıştı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...