12 Şubat 2020 12:49

Adana'da ikinci el ürünler ve antika pazarı kuruldu

Adana'da "İkinci El Ürünler ve Antika Pazarı" hizmete açıldı.

Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "İkinci El Ürünler ve Antika Pazarı"nı hizmete açtı. Halk Günü toplantısında yurttaşların talebi üzerine hizmete açılan "İkinci El Ürünler ve Antika Pazarı" Toros Mahallesi Kapalı Semt Pazarı'nda her salı hizmet verecek.

Pazarın açılması Başkan Soner Çetin’in her hafta aksatmadan sürdürdüğü Halk Günü toplantısında gündeme gelmişti. Halk Günü toplantısına katılan yurttaşlar, ikinci el ürünler ile antika eşyaların satıldığı bir pazar açılmasını istemişti. Konuyu değerlendiren Başkan Soner Çetin, öneriyi yerinde buldu ve pazarın açılması için gerekli talimatları verdi. Bunun üzerine "İkinci El Ürünler ve Antika Pazarı"nın Toros Mahallesi Kapalı Semt Pazarı'nda her salı kurulması kararlaştırıldı.

Faaliyete geçmesinin ardından Çetin, pazarı ziyaret ederek esnafla sohbet etti. Esnafın büyük ilgi gösterdiği Çetin, "Biz katılımcı ve çoğulcu bir belediyecilik anlayışına sahibiz. Vatandaşlarımızdan gelen şikayet ve sorunları anında çözme yanında onlardan gelecek öneri ve projeler de bizim için önem taşıyor. 2. El Ürünler ve Antika Pazarı vatandaşlarımızın önerileri doğrultusunda ortaya çıktı. Adana’da bu uygulama bir ilk olmak özelliği taşıyor. Bunun için de mutluyuz" dedi. (Adana/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

EKO Tekstil’de Öz İplik-İş’ten istifalar sürüyor

SONRAKİ HABER

H&M, Almanya'da çalışanlarını fişlemekle suçlanıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...