25 Aralık 2019 06:34

Selçuk Mızraklı'nın cezaevi fotoğrafları "İnadına yaşamak" mesajıyla paylaşıldı

Selçuk Mızraklı'nın tutuklu bulunduğu cezaevinde çekilen fotoğrafları, "İnadına özgürlük ve inadına barış" sözleriyle Twitter'da paylaşıldı.

Fotoğraf, Selçuk Mızraklı'nın Twitter hesabından alınmıştır

Paylaş

Yerine kayyum atanan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi (DBB) Eş Başkanı Selçuk Mızraklı’nın tutuklu bulunduğu cezaevinde çekilen fotoğrafları, "İnadına özgürlük ve inadına barış" sözleriyle sosyal medya hesabında paylaşıldı.

Görevden alındıktan sonra itirafçı Hicran Berna Ayverdi'nin aleyhine verdiği ifade doğrultusunda 22 Ekim'de tutuklanan DBB Eş Başkanı Selçuk Mızraklı hakkında açılan davanın ilk duruşması bugün Diyarbakır 9'uncu Ağır Ceza Mahkemesinde görülecek. "Terör örgütü üyesi olmak" iddiasıyla 7 yıl 6 ay ile 15 yıl arasında değişen hapis istemiyle yargılanan Mızraklı'nın, duruşmaya tutuklu bulunduğu Kayseri Bünyan T2 Ceza İnfaz Kurumundan Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katılması beklenirken, Mızraklı'nın tutuklu bulunduğu cezaevinde çekilden fotoğrafları Twitter hesabında paylaşıldı. Paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

"Yaşamak, inadına yaşamak, yaşatmak, ölüme ve öldürmeye inat yaşamak ve yaşatmak, inadına özgürlük ve inadına barış diyerek!"

(Diyarbakır/MA)

ÖNCEKİ HABER

2020’de geçerli olacak asgari ücret bugün açıklanacak

SONRAKİ HABER

İran sınırında bir mülteci daha donarak yaşamını yitirdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...