07 Aralık 2019 09:15

Başak Demirtaş: Selahattin, bütün olanlardan dolayı çok öfkeli ve üzgündü

Başak Demirtaş, "Selahattin ile dün görüştük. Bütün olanlardan dolayı çok öfkeli ve üzgündü. Her şeye rağmen dışarıya umut ve moral yüklü selamlarını gönderdi" dedi.

Fotoğraf: @Basak__Demirtas/Twitter

Paylaş

Selahattin Demirtaş'ı cezaevinde ziyaret eden Başak Demirtaş, "Bütün olanlardan dolayı çok öfkeli ve üzgündü. Her şeye rağmen dışarıya umut ve moral yüklü selamlarını gönderdi" açıklamasını yaptı.

Başak Demirtaş'ın kişisel Twitter hesabından paylaştığı mesajlar şöyle:

“Selahattin ile dün görüştük. Bütün olanlardan dolayı çok öfkeli ve üzgündü. Her şeye rağmen dışarıya umut ve moral yüklü selamlarını gönderdi.

Binlerce ailenin kilometrelerce uzaklıktaki cezaevlerinde olan yakınlarını ziyaret edecek imkanı yok. Yıllardır çocuklarını göremeyen yaşlı anne babalar var. Bu yol eziyetinin son bulması için siyasetçilerin ve tüm kamuoyunun duyarlı olmasını bekliyoruz.”

NE OLMUŞTU?

Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan HDP'nin önceki dönem Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın ailesi dün cezaevine ziyarete giderken trafik kazası geçirmişti. Çorlu yakınlarındaki kazada, Demirtaş’ın babası Tahir Demirtaş, annesi Sadiye Demirtaş, kız kardeşi Şadiye Buluttekin, kayınbiraderleri Mehmet ve Süleyman Akkaya, eniştesi Fesih Türkmen ile Rami Türkmen, Tahir Elçi Yalğı ve Özkan Yalğı yaralanmıştı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Dışişleri Bakanlığında "FETÖ" soruşturması: 28 gözaltı kararı

SONRAKİ HABER

Giresun'da zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırılan 84 öğrenci taburcu edildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...