13 Kasım 2019 15:41

AKP Siirt ve Iğdır İl Başkanları istifa etti

AKP Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve AKP Iğdır İl Başkanı Ahmet Tutulmaz istifa etti.

AKP logosu

Paylaş

AKP’de de art arda istifalar yaşanıyor. Kütahya, Manisa ve Amasya il başkanlarının ardından bugün de AKP Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve Iğdır İl Başkanı Ahmet Tutulmaz görevinden istifa etti.

AKP Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu'nun sosyal medya hesabından istifa ettiğini duyurdu. 2015 yılından bu yana görevde bulunan Çalapkulu, dün akşam AKP Genel Merkezi'ne istifasını sundu. 

Fuat Özgür Çalapkulu’nun istifa açıklamasında "Bu bir ayrılık değildir. Ben Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Partimin bundan sonra bana vereceği resmî veya gayri resmî tüm görevleri bir emir addederek yerine getireceğimi de buradan belirtmek istiyorum." ifadeleri yer aldı.

Görev yaptığı süreç boyunca başarısız seçimler geçiren Çalapkulu'nun AKP teşkilatı içinde son aylarda sık sık eleştirilirken, özellikle 31 Mart Yerel seçimlerinde seçimi kazanamaması Siirt'te AKP'liler arasında sık sık eleştiri konusu olmuştu.

KÜTAHYA, MANİSA, AMASYA'DA DA İSTİFALAR OLMUŞTU

AKP Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, AKP Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, AKP Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek ve AKP Amasya Merkez İlçe Başkanı Necmettin Topsakal dün istifa ettiklerini duyurmuşlardı. (HABER MERKEZİ) 

ÖNCEKİ HABER

Çorlu tren katliamı bilirkişi raporuna isyan: Yetkililer aklanmak isteniyor

SONRAKİ HABER

Alibeyköy ve Kağıthane için hava kirliliği alarmı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa