09 Ekim 2019 01:47

Yangın söndürme malzemeleri satan işyerinde çıkan yangında 1 kişi öldü

Bursa’nın merkez Yıldırım ilçesinde, yangın söndürme malzemeleri satan işyerinde yangın çıktı. Ofiste kalan serhat eğil hayatını kaybetti.

Fotoğraf: AA

Paylaş

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde Şükraniye Mahallesi Ankara Yolu Caddesi'nde, büroların yer aldığı 3 katlı binanın ikinci katındaki bir ofiste henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Ofiste kalan ve yangın sırasında içeride bulunan 58 yaşındaki Tuncay Çeliktutan dumanları fark edince polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi.

Çeliktutan, ofiste beraber kaldıkları iş arkadaşı 35 yaşındaki Serhat Eğel'in çıkamadığını söylemesi üzerine içeri giren ekipler, Eğel’in cansız bedeniyle karşılaştı.

Dumandan etkilenen Çeliktutan ayakta tedavi edilirken Eğel'in cesedi incelemenin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polislere olayı anlatan Çeliktutan, Serhat Eğel ile yangın söndürme malzemeleri satan bir firmada pazarlamacı olarak çalıştıklarını ve kimseleri olmadıkları için firmaya ait ofiste kaldıklarını belirterek, “İş bittikten ofise geldim. Benden biraz sonra da Serhat geldi. Serhat ile biraz oturduk. Daha sonra ben uyudum. Kısa süre sonra benim olduğum odaya duman girmeye başladı. Kapıyı açtığımda alevler benim odama da sıçrayınca can havliyle kendimi dışarıya attım ama Serhat çıkamadı” dedi.

İtfaiye ekiplerinin yangının çıkış sebebiyle ilgili çalışmaları sürüyor. (Bursa/AA)

ÖNCEKİ HABER

Emine Bulut'un katili hakim karşısına çıktı, Bulut'un kızı SEGBİS ile bağlandı

SONRAKİ HABER

TSK ve ÖSO Suriye'de Fırat'ın doğusuna operasyon başlattı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...