25 Eylül 2019 08:05

Bursa'da yayın yapan Olay Medya kapanacak, 55 televizyoncu işsiz kalacak

Bursa’da yayın yapan Olay Medya kapanma kararı aldı. 1987 yılından bu yana yayın hayatına devam eden Olay Medyanın kapanmasıyla 55 televizyoncunun işsiz kalacağı açıklandı.

Olay TV logo

Paylaş

Bursa’da 1987 yılından bu yana yayın yapan Olay Medya kapanma kararı aldı. Bu kararla birlikte 55 televizyoncunun işsiz kalacağı açıklandı. Kararın ardından açıklama yapan Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Bursa Şubesi, televizyonun kapatılacağı gün olan 30 Eylül’de Olay Medya önünde buluşma çağrısı yaptı.

ÇGD tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Televizyon bölümünde çalışan 55 arkadaşımızın “Yasal haklarını alma” garantisiyle 30 Eylül 2019 günü son kez yayın yapacaklarının, 30 Eylül gecesi OlayTV yayınının duracağının bilgisini aldık. Çağdaş Gazeteciler Derneği Bursa Şubesi olarak 1989 yılından bu yana tarafımız oldukça net ve bellidir. Biz, meslektaşlarımızın yanında, onlarla omuz omuza mücadele içindeyiz. Bu süreçte de gözümüz, kulağımız patronajın uygulamalarında ve meslektaşlarımızın hakları üzerinde olacaktır. Bu süreçte hiçbir meslektaşımızın mağdur edilmesine müsaade etmeyeceğimizin Bursa kamuoyu tarafından bilinmesini istiyoruz. 30 Eylül 2019’da OlayTV ekranı kararacak. Bizler ise 30 Eylül gecesi meslektaşlarımızla bir arada olacağız. 30 Eylül’de üyelerimizi Olay Medya önüne davet ediyoruz” denildi. (Bursa/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Van cezaevlerinde 3 kişiye 1 tabak bulgur, 3 kaşık yoğurt!

SONRAKİ HABER

Günlük egzersiz çocukların notlarını yükseltebilir

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...