20 Eylül 2019 04:24

Cumhurbaşkanı Erdoğan sigara yasağının sinyalini verdi: Özel araçlarda da yasaklansın

AKP MKYK toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Özel araçlarda da sigara tümüyle yasaklanmalı, niye bunlara ceza verilmiyor?" diyerek yeni yasakların sinyalini verdi.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) MKYK toplantısında konuşan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sigaraya yeni yasaklar getirilmesi konusunda sinyal verdi. Erdoğan, "Özel araçlarda da sigara tümüyle yasaklanmalı" diye konuştu.

Cumhuriyet'ten Emine Kaplan'ın haberine göre, AKP MKYK toplantısında Suriye’deki gelişmeler ve büyükşehir belediye başkanlarıyla yaptığı toplantıya dair bilgi veren Erdoğan, “Kamu yararı gözetilen her işi destekleyeceğiz” dedi. Erdoğan, Adalet Bakanlığının yargı reformuyla ilgili çalışmalarını bir an önce bitirmesi gerektiğini de ifade etti. Yeni parti kurulması çalışmlarına da gönderme yapan Erdoğan, “Biz odağımızı kaybetmeyelim, kardeşliğimize sahip çıkalım” dedi.

"ÖZEL ARAÇLARDA SİGARA YASAKLANMALI"

Toplantıda sigara tüketimi ile ilgili de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fahrettin Altun’la bir programa giderken trafikte bir araba gördüğünü ifade ederek "İçinde çocuklar vardı ve babaları şoför koltuğunda sigara içiyordu. Böyle şey olmaz. Niye bunlara ceza verilmiyor? Özel araçlarda da sigara tümüyle yasaklanmalı” diyerek sigara kullanımına dair yeni yasakların sinyalini verdi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

4 yaşındaki Leyla'nın ölümüne dair davada amca Yusuf Aydemir tutuklandı

SONRAKİ HABER

Özlem Taner ve Hossein Mahmoudi 21 Eylül'de İstanbul'da

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...