06 Eylül 2019 07:04
Son Güncellenme Tarihi: 06 Eylül 2019 18:44

"Susamam" adlı şarkıda yer alan Ozbi ve Kamufle Evrensel'e konuştu

Yayınlandığı andan itibaren Türkiye gündeminin üst sıralarında yer alan "Susamam" adlı rap şarkısını seslendiren müzisyenlerden Ozbi ve Kamufle Evrensel'e konuştu.

Görseller Şanışer'in YouTube kanalında yayınlanan Susamam adlı videodan alınmıştır

Paylaş

Şanışer ve 19 müzisyenin bir araya gelerek seslendirdiği "Susamam" adlı rap şarkısı, 6 Eylül gecesi yayınlanmasının ardından gün boyunca gündemin ilk sıralarında kaldı. Şarkıda yer alan müzisyenlerden Ozbi ve Kamufle, Evrensel'e konuştu, şarkının gördüğü olumlu tepkilerin kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

OZBİ: RAP MÜZİKTE PROTEST TAVIR ÖNE GEÇİYOR

Ozbi, dünyada ve Türkiye'deki rap müzikte protest tavrın öne geçtiğini belirterek "Yıllardır bu konuları ara ara şarkılarımızda işleyen insanlarız. Birçok rapçinin bir araya gelerek bunu bir isyana dönüştürmesi oldukça önemli. Önemli meselelerin gençlerin gözünde daha görünür hale gelmesi beni mutlu ediyor. Böyle bir projeyi gerçekleştirdikleri için Şanışer ekibine de teşekkür etmek gerekiyor. Buna inatla sarılıp bıkmadan usanmadan bu işin arkasında durdukları için" ifadelerini kullandı.

KAMUFLE: GÜZEL TEPKİLER ALIYORUZ

Kamufle ise hip hop kültürünün ideolojik temelinde sorunları ve çözümleri dile getirmenin var olduğunu belirterek "Biz her zaman bunu yapıyoruz, rapçiler bir araya gelince su yüzüne çıkmış oldu. Şarkımızda yıllardan beri insanların muhabbetini ettiği, sıkıntı duyduğu yaşanmışlıkları kaleme aldık. Kimimiz kadın haklarına, kimimiz doğaya, kimimiz su problemine dikkat çektik. Bütün ülke destekliyor. Çok güzel tepkiler alıyoruz. Dinleyenler paylaşımlarda ve iyi dilekte bulunuyorlar. Hepsi sağ olsun" dedi. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Türk Metal Marmara Bölge'de de toplusözleşme taslağını açıkladı

SONRAKİ HABER

HDP: IŞİD’li İlhami Balı ile MİT görüştü mü?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...