07 Ağustos 2019 12:19
Son Güncellenme Tarihi: 07 Ağustos 2019 13:32

Kadın cinayetleri artarak sürüyor: Dört ilde dört kadın öldürüldü!

İstanbul, Antep, Bayburt ve Kırıkkale'de 4 kadın erkek şiddeti nedeniyle hayatını kaybetti.

Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

Kadın cinayetleri artarak sürüyor. 4 kadın daha erkek şiddeti nedeniyle hayatını kaybetti. İstanbul Sultangazi’de yaşayan Gülen Pamukcu, ayrılmak istediği erkek tarafından öldürüldü. Antep’te de bir kadın bıçaklı saldırıda öldürülürken, Bayburt’ta günlerdir kayıp olan bir kadın ölü bulundu. Kırıkkale'de ise 76 yaşındaki saldırgan, tartıştığı eşini pompalı tüfekle öldürdü.

İstanbul’un Sultangazi ilçesinde yaşayan Gülen Pamukcu, ayrılmak istediği nişanlısı tarafından öldürüldü. Ankara’da yaşayan Ali U. sabah saat 04.00’te Gülen Pamukcu’nun İstanbul’daki evine gitti. Yedek anahtarla kapıyı açıp, içeri giren Ali U, uyandırdığı Pamukcu’yu bıçakladı. Ali U, cinayetten sonra kayıplara karıştı. Pamukcu’nun “Beni kurtarın” çığlıklarını duyan ve aynı binada yaşayan 2 ağabeyi hızlıca aşağı indi ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. İlk müdahaleyi olay yerinde yapan sağlık ekipleri, ambulansla kadını hastaneye kaldırdı. Pamukcu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay sonrası, Ali U. ve ona kaçmasında yardımcı olan M.E, Ankara’da gözaltına alındı.

ANTEP’TE BIÇAKLI SALDIRI

Antep’in Nizip ilçesinde de Mıstık Sevinç (77) adlı bir erkek eşi Zühre Sevinç’e (78) bıçakla saldırdı. Evden gelen sesler üzerine komşuları polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Zühre Sevinç’in yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis ve savcılık incelemelerinin ardından Zühre Sevinç’in cenazesi otopsi için Nizip Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Eşini öldüren Mıstık Sevinç ise polis tarafından gözaltına alındı.

KAYIP KADININ CENAZESİNE ULAŞILDI

Bayburt’ta ise pazar gününden bu yana kendisinden haber alınamayan Melike Erdoğan’ın cenazesi baraj gölünde bulundu. Bayburt merkeze bağlı Akşar köyünde yaşayan 21 yaşındaki Melike Erdoğan, 4 Ağustos Pazar gününden bu yana kayıptı. Kızlarını bulamayan aile jandarmadan yardım istedi ve ekipler tarafından arama çalışması başlatıldı. Yapılan aramalar sonucu dün sabah saat 10.00 sıralarında, Akşar Baraj Gölü’nde Erdoğan’ın cenazesine ulaşıldı. Evine 3 kilometre mesafede bulunan baraj gölünden dalgıçlar tarafından çıkartılan kadının cenazesi, savcılık incelemesinin ardından otopsi için adli tıp kurumuna gönderildi. Erdoğan’ın geçen yıl da kaybolduğu ve bir gün sonra ormanda bulunduğu belirtildi.

TARTIŞTIĞI EŞİ TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ

Kırıkkale'de ise 76 yaşındaki Hacı C. tartıştığı eşini pompalı tüfekle öldürdü. Katil Hacı C. daha sonra aynı silahla intihar etti. Cenazeler, Yüksek İhtisas Hastanesi morguna kaldırıldı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

SES Şube Eş Başkanı Oruç beraat kararına rağmen bakanın onayı ile ihraç edildi

SONRAKİ HABER

İhraç edilenler öğrenci olarak dönüyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...