17 Temmuz 2019 05:56

Twitter'ın tasarımı değişiyor

Twitter tasarım değişikliğine gitti. Bilgisayardan Twitter'a girenler artık keşif özelliğini kullanabiliyor. Ayrıca, Twitter’ın artık karanlık teması da var.

Twitter masaüstü görünümü ekran görüntüsü. 

Paylaş

Teknik bir sorun nedeniyle geçtiğimiz günlerde dünya genelinde erişim sorunu yaşıyan Twitter, yeniden tasarım değişikliğine gitti.

Şirket bugünden itibaren masaüstü bilgisayarlardan Twitter'a girenleri yeni ara yüzüyle karşılamaya başladı. Mobil uygulama ile de uyumlu olan yeni tasarımla ilgili şirketten yapılan açıklamada Twitter'ın daha hızlı çalışması ve kişilleştirme söz konusu olduğunda kullanıcılara daha çok seçenek sunmak için tasarım değişikliğine gidildiği kaydedildi.

Yeni tasarıma geçiş ile birlikte kullanıcılar, konumlarına bağlı olarak daha fazla canlı yayın izleme şansı buluyor. Ayrıca bilgisayardan Twitter'a girenler artık keşif özelliğini de kullanabiliyor. Twitter'da dikkat çeken bir diğer yenilik ise karanlık tema oldu. Farklı hesaplar arasında geçiş de yeni tasarımla daha kolay bir hale getirildi.

Kullanıcıların yeni arayüze geçişi kademeli olarak gerçekleşecek. Yani kullanıcıların tamamı bugün yeni arayüzü göremeyecek. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Gazetelerde 'Ne Var Ne Yok?' - 17 Temmuz Çarşamba

SONRAKİ HABER

Yanlışlıkla sıkıldığı iddia edilen biber gazı, 9 öğrenciyi hastanelik etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...