24 Haziran 2019 12:15

AKP'li Ali İhsan Yavuz'dan İmamoğlu'nun kazanması sonrası ilk açıklama

AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’dan seçim sonrası ilk açıklama: Taptaze ümitlerle, durmak yok yola devam

AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz | Fotoğraf: DHA

Paylaş

AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun zaferiyle sonuçlanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimiyle ilgili ilk kez açıklama yaptı: Taptaze ümitlerle, durmak yok yola devam…

AKP’li Yavuz, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden değerlendirmelerde bulundu. Yavuz’un paylaşımları şöyle: 

“İstanbul'u kazanmak elbette çok önemliydi. Ancak yenileme sürecinde de sık sık dile getirdiğimiz üzere, seçim kurallarının eksiksiz uygulanmasını sağlamak ve yapılan kanunsuzlukları karşılıksız bırakmamak çok daha önemliydi.

Biliyoruz ki demokrasilerde seçim olmazsa olmazdır. O yüzden seçim iş ve işlemlerinin sıkı şekil kurallarına bağlı olarak uygulanması, süreçlerin; kimsenin şüphe ve endişe duymayacağı aleniklikte işletilmesi şarttır.

İşte buna katkı sağlaması bakımından İstanbul seçim yenileme süreci çok önemlidir. Zira süreçler, yeniden kanunun öngördüğü kurallara uygun hale getirilmiş ve gelecekte tekrar güvenli seçim süreçlerinin işletilmesi yolu açılmıştır.
 
Bizler elimizden geleni yapıp gerisini Allah'a havale eden tevekkül sahibi insanlarız. İstanbul seçimlerinin yenilenmesi sürecinde, hep birlikte çok çalıştık. Sürece katkı veren herkese teşekkür ediyor, sonucun hayırlı olmasını diliyorum. Taptaze ümitlerle, durmak yok yola devam...”

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Fatih Polat, Gezi davasını yazdı: Kavala burada Soros nerede?

SONRAKİ HABER

Seçim bitti zam yağmuru başladı: Motorine 23 kuruş zam

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...