30 Nisan 2019 11:43

İstanbul'da 1 Mayıs'ta 4 ilçede su kesintisi olacak

İstanbul'da 1 Mayıs günü Eyüpsultan, Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa ve Sultangazi'de bazı bölgelere 16 saat süreyle su verilemeyecek.

Fotoğraf: Pixabay

Paylaş

Kağıthane Arıtma Tesisi ile İstanbul Havalimanı arasında imalatı tamamlanan içme suyu isale hattının bağlantı çalışmaları nedeniyle, 1 Mayıs Çarşamba günü 22.00 ile 2 Mayıs Perşembe günü 14.00 saatleri arasında Eyüpsultan, Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa ve Sultangazi ilçelerinde bazı bölgelere 16 saat süreyle su verilemeyecek.

İSKİ'den yapılan yazılı açılamada şu ifadeler kullanıldı: "Kağıthane Arıtma Tesisi ile İstanbul Havalimanı arasında imalatı tamamlanan içme suyu isale hattının bağlantı çalışmaları nedeniyle; 1 Mayıs 2019 Çarşamba günü 22.00 ile 2 Mayıs 2019 Perşembe günü 14.00 saatleri arasında 16 saat süreyle aşağıda belirtilen bölgelere su verilemeyecektir."

İSKİ'nin açıklamasına göre su kesintisi olacak bölgeler şöyle:

  • Eyüpsultan İlçesi: Alibeyköy, Karadolap, Çırçır, Akşemsettin, Güzeltepe, Emniyettepe, Mithatpaşa ve Göktürk Mahalleleri.
  • Gaziosmanpaşa İlçesi: Barbaros Hayrettin Paşa, Karadeniz, Yeni Mahalle, Karayolları, Mevlana ve Kazım Karabekir Mahalleleri.
  • Sultangazi İlçesi: Cumhuriyet, 50. Yıl, Sultançiftliği, Uğur Mumcu, Esentepe, Yunus Emre, Gazi, 75. Yıl ve Zübeyde Hanım Mahalleleri.
  • Bayrampaşa İlçesi: Cevatpaşa ve Yıldırım Mahalleleri.

(İstanbul/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Eyüp Devlet Hastanesinde sağlık emekçileri 1 Mayıs'ı kutladı

SONRAKİ HABER

EMEP’ten kundura ve saya işçilerine 1 Mayıs çağrısı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...