04 Nisan 2019 03:39

İSPARK’ta giderayak ‘sistem çöktü’ dönemi

İstanbul’da belediye yönetiminin devrine günler kala İSPARK, ‘Sistem çöktü’ diyerek otoparklarda fiş kesmeden ücret almaya başladı.

İSPARK logosu

Paylaş

AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesini kaybetmesinin ardından belediyenin şirketi olarak faaliyet yürüten İSPARK’ın otoparklarda fiş kesmeden, beyana göre ücret almaya başladığı iddia edildi. Fiş isteyenlere “Sistem çöktü” bahaneleri üreten görevliler, ısrarcı olanlara da dip koçanla bilet verdi. Konuya ilişkin İSPARK resmi bir açıklama da yapmadı.

İstanbul’da İSPARK’a ait otopark alanlarında görevliler 1 Nisan’dan itibaren İSPARK fişi kesmeden, beyana göre ücret kesmeye başladı. Fişte diretenlere ise dip koçan bilet verdi. Görevliler, bunun nedenini soranlara “Sisteme şu an ulaşamıyoruz”, “Sistem çöktü”, “Siber saldırı var” gibi bahaneler gösterdi.

Kendi internet sitesindeki “İSPARK’a Sor” bölümünde fiş alamama durumları için “Otopark ücretini ödediğiniz halde, fiş veya fatura alamadıysanız durumu İBB Beyaz Masa 153’e iletebilirsiniz” yazan İSPARK, iki gündür yaşanan usulsüzlükle ilgili herhangi bir resmi açıklama yapmadı.

İSPARK’ın iki gün boyunca elde ettiği usulsüz gelirin ne kadar olduğu ve nereye harcandığı da belirsiz hale geldi. Bu duruma ilişkin tepkiler sosyal medyaya da yansıdı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Urfa'da muhtarlık kavgası: 4 kişi yaralandı

SONRAKİ HABER

Denizli'de yolcu otobüsü devrildi: 2 kişi öldü, 22 kişi yaralandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...