11 Şubat 2019 04:40

Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı (11 Şubat)

Meteoroloji'nin yaptığı son tahmine göre, Türkiye bu geceden itibaren yağışlı havanın etkisi altına giriyor. Sıcaklık ise 3 ila 6 derece artacak.

Fotoğraf: Cem Gül/EVRENSEL

Paylaş

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye bu geceden itibaren yağışlı havanın etkisi altına giriyor. Sıcaklıkların ise 3 ila 6 derece artması bekleniyor.

Meteoroloji yapılan son değerlendirmelere göre, bu sabah saatlerinde Urfa, Mardin ve Artvin çevrelerinin yağmurlu, Erzurum, Ağrı ve Muş çevrelerinin kar yağışlı, öğle saatlerinden sonra Ağrı ve Hakkari çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, Iğdır çevreleri ile akşam saatlerinde sonra Kıyı Ege, gece saatlerinde Antalya'nın doğu ilçeleri ile Edirne çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte bu sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Hava sıcaklığının 3 ila 6 derece artacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle güney ve güneybatı, güneydoğu kesimlerde kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ile Kuzey Ege kıyılarında yer yer kuvvetli (40-60 km/ saat) olarak eseceği tahmin ediliyor. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Düzce'de işçi servisi otomobile çarptı: 1'i ağır 12 kişi yaralı

SONRAKİ HABER

61. Grammy Ödülleri sahiplerini buldu, en iyi albüm Kacey Musgraves'in

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...