06 Şubat 2019 20:12
Son Güncellenme Tarihi: 06 Şubat 2019 20:41

Elektrik akımına kapılarak ağır yaralanan çocuk kurtarılamadı

Bursa'da bir evin terasında çalışan babasına yardım ederken yüksek gerilim akımına kapılarak ağır yaralanan 15 yaşındaki Ö.D. hayatını kaybetti.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Bursa'da, 4 gün önce bir evin terasında çalışan çatı ustası babasına yardım ederken elindeki metal malzemenin yüksek gerilim hattına temas etmesiyle ağır yaralanan Ö.D. (15), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Hamitler Mahallesi Havran Sokak'ta bir hafta önce meydana geldi. Çatı ustası Tuncer Demir, beraberinde oğlu Ö.D. ile birlikte çatı yapımı için bir evin terasına çıktı. Baba-oğul çalışmaya başladıktan bir süre sonra, Ö.D'nin elindeki madeni malzeme evin üzerinden geçen yüksek gerilim hattına temas etti. Akıma kapılan Ö.D. ağır yaralandı.

İhbarla olay yerine sevk edilen sağlık ekibi, vücudunun büyük bölümünde yanıklar oluşan Ö.D'yi ambulansla Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Durumu ağır olan genç, ardından Kocaeli'nin Derince ilçesindeki yanık ünitesine sevk edildi. Derince'de 4 gündür yaşam mücadelesi veren Ö.D. hayatını kaybetti. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

AİHM'den bilgi edinme hakkına dair Allianoi kararı

SONRAKİ HABER

Erdoğan'dan Fazıl Say konseri açıklaması: Linç kampanyası başlattılar

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa