19 Ocak 2019 06:00
Son Güncellenme Tarihi: 19 Ocak 2019 10:02

İzmir'de iki grup arasında kavga çıktı: 1 kadın öldürüldü

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde iki grup arasında çıkan kavgada bir kadın av tüfeğiyle vurularak öldürüldü. Biri çocuk 2 kişi gözaltına alındı.

Fotoğraf: AA

Paylaş

Karşıyaka ilçesinde iki grup arasında çıkan kavga sırasında av tüfeğiyle vurulan bir kadın yaşamını yitirdi. Kadın cinayeti şüphelisi biri çocuk 2 kişi gözaltına alındı.

AA'nın haberine göre, İzmir'in Karşıyaka ilçesinde iki grup arasında çıkan kavgada bir kadın av tüfeğiyle vurularak öldürüldü.

Alınan bilgiye göre, Örnekköy Mahallesi'nde bir sokakta aralarında husumet bulunduğu ileri sürülen iki grup arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerin av tüfeği ile ateş açması sonucu 50 yaşındaki Dudu Demirkıran vurularak ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Demirkıran, burada yaşamını yitirdi.

İKİ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, biri çocuk 2 kişiyi gözaltına aldı. Diğer şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmanın sürdüğü bildirildi.

Söz konusu iki grubun daha önce mahkemelik oldukları, olay günü mahallede düzenlenen asker eğlencesinde alkol alan kişiler arasında kavga çıktığı, kavgaya sonradan dahil olan kadına av tüfeğiyle ateş edildiği iddia edildi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Denizli EYT, 10 Şubat'ta Ankara buluşmasında olacak

SONRAKİ HABER

"Haber karadır yürek kırık"

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...