14 Ocak 2019 13:07

Manisa’da Öykü Arin için kök hücre kampanyası

KESK Manisa Şubeler Platformu, lösemi hastası Öykü Arin ve tüm lösemili çocuklar için 'kök hücre bağışı' kampanyası düzenledi.

Afiş: KESK Manisa Şubeler Platformu

Paylaş

KESK Manisa Şubeler Platformu tarafından 16 Ocak Çarşamba günü yapılacak olan kampanya için yapılan çağrıda; “Henüz uygun doner bulunamadığından  iki aydan az bir zamanı kalan lösemi hastası 3.5 yaşındaki Öykü Arin Yazıcı yaşam mücadelesi veriyor. Manisa'da Üniversite Öğrencisi Atakan Gür de aynı şekilde  ilik nakli için kan beklemektedir. Türkiye'nin dört bir yanında KESK ve Bağlı Sendikalar yaşam hakkına sahip çıkarak Kan Bağışı Kampanyası düzenlemiştir. Kampanya tüm yurtta hatta yurt dışında devam etmektedir. Ancak Öykü Arin Yazıcı, Atakan Gür ve yaşam ışığı bekleyen tüm lösemi hastaları için hayat veren kan ve kök hücre henüz bulunamamıştır.

Manisa'da yaşayan tüm halkımızın yaşama hakkına duyarlı olduğunu biliyoruz. KESK Manisa Şubeler Platformu olarak biz de Manisa ve tüm ilçelerimizde kampanya düzenledik. Manisa’da faaliyet gösteren parti, dernek, oda, sendika, birlik vb. tüm yapıların üyelerine duyuru yapmalarını, yaşamdan yana el uzatmalarını bekliyoruz” denildi.

16 Ocak 2019 Çarşamba günü 09.00 - 17.00 saatleri arasında Manisa Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde Kızılay Kan Merkezi aracılığıyla kök hücre ve kan bağışı yapılabilir. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Manisa'da Evrensel ile dayanışma kahvaltısı düzenlendi

SONRAKİ HABER

‘Düşler tutsak edilemez’ fotoğraf sergisi Mannheim'da

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...