19 Aralık 2018 08:05
Son Güncellenme Tarihi: 19 Aralık 2018 09:56

Ahmet Kural hakkında 5 yıla kadar hapis cezası istendi

Sıla'nın şikayeti üzerine hakkında 'hakaret', 'tehdit' ve 'basit yaralama'dan iddianame hazırlanan Ahmet Kural, 5 yıl hapis istemiyle yargılanacak.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Şarkıcı Sıla Gençoğlu'nun şikayeti üzerine savcılık tarafından hakkında 'hakaret', 'tehdit' ve 'basit yaralama' suçlarından iddianame düzenlenen oyuncu Ahmet Kural, 1 yıl 4 aydan 5 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacak.

Öte yandan Sıla Gençoğlu'nun dava dosyasına giren Adli Tıp Kurumu raporu da savcılığa gönderildi. Milliyet'in Radyo Viva’nın Ağır Masa programını kaynak verdiği haberine göre raporda, görüntülerin orijinal olduğu ve vücudundaki morlukların belli olmadığı belirtildi.

Soruşturmanın seyrini değiştirebileceği öne sürülen görüntüler, uzun süre tartışılmıştı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, olayın ortaya çıkmasından hemen sonra Sıla'yı arayıp, geçmiş olsun dileklerini iletmişti.

Bakan Selçuk, görüşmede şiddete sessiz kalmadığı için Sıla'ya teşekkür ederek, toplumun her kesiminde şiddetle mücadelede kararlı olunduğunu ve Bakanlık olarak ünlü sanatçının yanında olduklarını ifade etti. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

KESK, İstanbul'daki kriz karşıtı mitinge Yalova'da çağrı yaptı

SONRAKİ HABER

İsveç’te ‘Türkiye nereye gidiyor?’ konferansı düzenlendi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...