29 Kasım 2018 13:44

Neşet Ertaş için anma konseri: Neşet edenler

Halk Ozanı Neşet Ertaş, 15 Aralık Cumartesi Beyoğlu Anahit Sahne'de düzenlenecek 'Neşet Edenler' isimli konser ile anılacak.

Neşet Edenler konser afişi

Paylaş

Anadolu’nun güçlü sesi ve sözü Neşet Ertaş, 15 Aralık Cumartesi akşamı Beyoğlu Anahit Sahne’de anılacak. “Neşet Edenler” konserinde Ağaçkakan, Debdebe, Ceyda Köybaşıoğlu, Cümbüş Cemaat, Congulus ve Farazi V Kayra sahneye çıkacak. Konserin onur konuğu olarak Müzisyen Erkut Özkan, sazıyla sahne alacak.

Sanatatak Platformunun “Neşet Ertaş Sergisi” kapsamında düzenlediği “Neşet Edenler konseri", Neşet Ertaş’la yeniden ilişki kurmayı ve ondan ilham alacak gençleri teşvik etmeyi hedefliyor. Platform, ustanın şarkılarından aldığı ilhamı, farklı müzik deneyimleriyle buluşturarak neşet edenlerin çoğalmasını istiyor.

Gecede, Bozkır Band sahnede hip hop, caz, rock gibi farklı müzikal deneyimlerin temsilcilerine eşlik edecek. Ertaş’ın eserleri farklı tarzdaki müzisyenlerin yeniden yorumları ile hayat bulacak. Bozkır Band Volkan İncüvez, Samet Tulça, Deniz Mahir Kartal, İlke Kızmaz’dan oluşuyor. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

AKP’li belediyeler borç batağında

SONRAKİ HABER

Trump'ın eski avukatı kongreye yalan söylemekten suçlu bulundu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...