23 Kasım 2018 19:06

Trump'tan Şükran Günü mesajı: En çok kendime şükran duyuyorum

Trump, Şükran Günü dolayısıyla açıklama yaptı: En çok kendime şükran duyuyorum. Görevi devraldığım günden bugüne ülke o kadar güçlendi ki.

Fotoğraf: Mustafa Yalçın/AA

Paylaş

ABD Başkanı Donald Trump, ülkede her kasım ayının dördüncü perşembesi kutlanan Şükran Günü dolayısıyla açıklama yaptı: En çok kendime şükran duyuyorum.

Şükran Günü ve devamındaki tatili Florida'nın Mar-a-Lago sahilindeki malikanesinde geçiren ABD Başkanı Donald Trump, bir gazetecinin bu yıl en çok neye şükran duyduğu sorusu üzerine 'en çok kendisine müteşekkir olduğunu' dile getirdi, bunun gerekçesini şöyle açıkladı:

'MUAZZAM FARK YARATTIM' 

"Muhteşem bir aileye sahip olduğum ve bu ülkede muazzam bir fark yarattığım için… Ben bu ülkede muazzam fark yarattım. Görevi devraldığım günden bugüne ülke o kadar güçlendi ki, inanamazsınız."

Trump şöyle devam etti:

"Demek istediğim, görüyorsunuz, o kadar çok güçlendi ki, insanlar inanamıyor bile. Yabancı liderleri gördüğümde, bana diyorlar ki, şimdiki ABD ile iki yıl öncesinin ABD'si arasındaki güç farkına inanamıyoruz. Büyük ilerleme kaydettik."

Twitter hesabından Şükran Günü mesajı paylaşan Obama, "Gelecek neslin liderleri için minnetarım. Onlar hoşgörülü, yaratıcı, idealist gençler, dünyayı olması gerektiği gibi yapmak için uğraşıyorlar. Umut için eylem gerektiğini anlıyorlar" dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Zorluklarla kurduğu atölyesini kapatma noktasına geldi

SONRAKİ HABER

'Maceracı' programının sunucusu FETÖ'den tutuklandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...