16 Kasım 2018 14:18

Alişan: Bana ‘yalaka’ dediler, ben gönülden seviyorum Cumhurbaşkanımı

Alişan: Ben cumhurbaşkanımızı çok sevdiğim için bugüne kadar cumhurbaşkanımızdan tek bir şey istememişimdir.

Ekran görüntüsü Yotube'dan alınmıştır. 

Paylaş

Şarkıcı Alişan, kendisinin ‘saray soytarısı, yalaka’ diye eleştirildiğini söyleyerek, “Ben gönülden seviyorum cumhurbaşkanımızı. Bundan sonra da seveceğim. Yanında olacağım. Herhalde, hiç şehit haberiyle ilgili bir şey yazmayan sanatçılara göre daha iyi durumdayım” ifadelerini kullandı. 

'İŞ BULMAK İÇİN CUMHURBAŞKANININ YANINDA OLAN İNSANLAR'

Şarkıcı Alişan, Kanal D ekranlarında yayından Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına katıldı. Burada “Senin neyine takıyorlar?” sorusuna yanıt veren Alişan şunları söyledi: 

“Özellikle sosyal medyada Cumhurbaşkanlığı seçimlerine gittiğimden beri, cumhurbaşkanlığı vizyon toplantısına gittiğimizden beri birtakım insanlar bizi böyle hani ‘Sanatçı değil bunlar, saray soytarısı, yalakalar, cumhurbaşkanı yalakası’ gibi yazdılar. Devletinin milletinin, cumhurbaşkanının yanında olan insanı ‘biz sanatçı değiliz, yalakayız, iş bulmak veya işe girmek için Cumhurbaşkanının yanında olan insanlar’ falan gibi. Böyle bir güruh var. Bunlara göre biz ağzımızla kuş tutsak yapacak bir şey yok. Herkesi zaten memnun edemezsin. Ama defalarca kendimi ifade etmeme rağmen anlamıyorlar.”

'GÖNÜLDEN SEVİYORUM'

Alişan cumhurbaşkanını gönülden sevdiğini ifade ederek, “Ben cumhurbaşkanımızı çok sevdiğim için bugüne cumhurbaşkanımızdan tek bir şey istememişimdir. Telefon açıp da 'Başıma bir şey geldi, bir televizyon program yapmak istiyorum, şurada konser yapmak istiyorum' tek bir şey dememişimdir. Bunu açık yüreklilikle söyleyeyim; AK Parti iktidarının bu sene 17. veya 18. senesi, ben bu kadar sene içinde 20 tane belediye konseri yapmamışım, eskiden daha fazla konsere gidiyordum. TRT 1'de programım yok. Konserden konsere koşmuyorum. Allah yardım ediyor. Ama insanların gözünde sanki biz iş yapmak için, daha fazla para kazanmak için yalakalık yapıyormuşuz gibi.  Belki böyle insanlar vardır, ama beni aynı kefeye koymaları üzüyor. Ben gönülden seviyorum cumhurbaşkanımızı. Bundan sonra da seveceğim. Yanında olacağım. Devletimin milletimin bayrağımın yanında olacağım” dedi. 

Alişan ayrıca “Herhalde, hiç şehit haberiyle ilgili bir şey yazmayan sanatçılara göre daha iyi durumdayım” ifadelerini de kullandı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

DBP Eş Genel Başkanı Arslan için tahliye kararı

SONRAKİ HABER

CHP ve İYİ Parti 'ittifakı' görüştü: Türkiye'nin tamamı değil

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...