07 Kasım 2018 11:50

Liselilerin para vaadiyle Erdoğan mitingine götürüldüğü iddia edildi

Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katıldığı özel okul açılışı için liselerden toplanan öğrencilere para dağıtıldığı iddia edildi.

Fotoğraf: AA

Paylaş

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın önceki gün İstanbul Küçükçekmece’de katıldığı Özel Eğitim Uygulama Okulu’nun açılışına giden lise öğrencilerine para dağıtıldığı iddia edildi.

Birgün’den Mustafa Kömüş’ün haberine göre, Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu önceki gün açıldı. Açılışa katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan okulun açılışında bir miting gerçekleştirdi. Küçükçekmece’de bulunan okulun çevresinden öğrencilerin bu mitinge götürülüp yok yazılmadığı iddia edildi. Geçen günlerde öğrencisini taciz eden bir öğpretmenin göreve devam etmesiyle gündeme gelen Kadriye Moroğlu Anadolu Lisesi öğrencileri de bu mitinge götürüldü. Mitinge giden öğrencilerden biri kendilerine 20 lira dağıtıldığını ifade etti. S.E. isimli öğrenci sabah okulda birkaç kişinin kendilerine miting olduğunu ve katılanların yok yazılmayacağını söylediğini aktardı. S.E. şöyle devam etti: “Ne kadar arkadaşınız varsa toplayın dediler bize. 80 kişiye yakın kişi gittik. Küçük otobüslerle gittik. Açılışta bize bağırın size para vereceğiz dediler. Çıkışta da paraları dağıttılar bize.”

GÖTÜRENLER KOMİSYON ALMIŞ

S.E. ayrıca kendilerine 30 lira sözü verildiğini ancak, onları götürenlerin komisyon aldığını söyledi. S.E. “Bize 20 lira verildi” dedi. Öte yandan başka bir öğrenci ise öğrencilerin yok yazılmamaları için dün okulda veli bilgilendirme formu dağıtıldığını söyledi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Darıca sahilinde sintine ve fuel oil sızıntısı

SONRAKİ HABER

Kürt parlamentosunda Türkçe yemin etti, tepki görmedi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa