Gözaltına alınan Sunucu Murat Başoğlu serbest bırakıldı
Sunucu Murat Başoğlu eski eşini ölümle tehdit ettiği ve yanındaki arkadaşını da darbettiği iddiasıyla gözaltına alındı

Fotoğraf: DHA
Sunucu Murat Başoğlu eski eşi Hande Bermek'i ölümle tehdit ettiği ve eski eşinin yanındaki arkadaşını darbettiği iddiasıyla Muğla'nın Bodrum ilçesinde gözaltına alındı. Başoğlu, jandarma karakolundaki işlemleri sonrası sevk edildiği adliyede, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Bodrum'da Sadiye Hande Bermek ile iddiaya göre boşandığı eşi Murat Başoğlu (50) arasında tartışma yaşandı. Çıkan tartışmada Bermek'in yanında bulunan arkadaşı Emre Sönmez (47) ile Murat Başoğlu arasında arbede yaşandı. Sönmez ve Başoğlu, daha sonra Bodrum Devlet Hastanesi'ne giderek rapor alıp taburcu oldu. Olaydan sonra Başoğlu, jandarma tarafından Sadiye Hande Bermek'i ölümle tehdit ettiği, ayrıca Emre Sönmez'i ise darbettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Başoğlu, jandarma karakolundaki işlemleri sonrası sevk edildiği adliyede, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
GEÇEN YIL BOŞANDILAR
Sunucu Murat Başoğlu ile eşi Hande Bermek Başoğlu, geçen yıl eylül ayında Kuşadası Adliyesi'nde, mal paylaşım protokolü imzalayıp, anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı. Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı hakkında 'hayasızca davranışta bulunmak' suçlamasıyla 6 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle açılan davada her iki sanık için de geçen mart ayında beraat kararı çıkmıştı. (DHA)
Evrensel'i Takip Et