25 Ekim 2018 09:21
Son Güncellenme Tarihi: 25 Ekim 2018 16:38

AKP'li Metiner: Bülent Arınç'ın oğlu şahsıma saldırıda bulunmak istedi

Mehmet Metiner, Bülent Arınç'ın milletvekili oğlu Mücahit Arınç'ın kendisine saldırdığını öne sürdü. Arıç, 'daha fazlasını hak ediyor' dedi.

Fotoğraf: @MetinerBasin/Twitter

Paylaş

AKP eski milletvekili ve Star yazarı Mehmet Metiner, TBMM eski başkanı Bülent Arınç'ın oğlu AKP milletvekili Mücahit Arınç'ın kendisine saldırıda bulunduğunu söyledi. Metiner, "Bu çirkin saldırının siyasi bedeli olmayacaksa yazıklar olsun" dedi.

Olayı Twitter'dan duyuran Metiner, şu ifadeleri kullandı:

"Az önce Ankara Esenboğa Havalimanı VİP salonunda Bülent Arınç’ın oğlu AK Parti Milletvekili Mücahit Arınç herkesin içinde şahsıma terbiyesizce laflar eşliğinde saldırıda bulunmak istedi. Bu çirkin saldırının siyasi bedeli olmayacaksa yazıklar olsun!"

ARINÇ CEVAP VERDİ: FAZLASINI HAK EDİYOR

AKP İstanbul milletvekili Mücahit Arınç, iddiayla ilgili olarak, “Bugün öğlen Esenboğa Havalimanı’nda Mehmet Metiner denen şahısla aramızda geçen olayın temelinde; köşe yazılarındaki ailemi fiziksel şiddetle tehdit edecek kadar ileri giden çirkin üslubu yer almaktadır. Kendisine söylemiş olduğum tüm cümlelerin tamamen arkasındayım, hepsini fazlasıyla hak etmektedir. Sarf ettiğim cümlelerin hepsini kamuoyuyla paylaşma konusunda da özgürdür” dedi.

Arınç sözlerini,”Şahsı, aramızda geçen diyaloğun ardından göremedim ve tweet attığına şahit de olmadım. Olaya bazı kıymetli milletvekillerimiz şahit olmuşlardır. Şahış gerekli mercilere başvurabilir. Ahlaksızlığı kendisine fıtrat edinmiş bu vb. çamur üsluplu şahıslarının farkındayız. ” diyerek bitirdi.

Bu arada Eski milletvekili Mehmet Metiner, yaşanan olayı duyurduğu twitini sildi.

Metiner, daha önceki açıklamalarında da Arınç’ın sürekli Erdoğan’ı hedef aldığını ve kibirli olduğunu söylemişti. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Kayyımın davul zurnayla açtığı çarşının tavanı, yağmurla çöktü

SONRAKİ HABER

3 ayrı mahkemede 16 akademisyen yargılandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...