02 Ekim 2018 10:15
Son Güncellenme Tarihi: 02 Ekim 2018 10:26

İTÜ öğrencileri kazandı: Vadi yurtları yemekhanesi açılıyor

İstanbul Teknik Üniversitesi öğrencilerinin tepkisi sonuç getirdi, Vadi Yurtları'ndaki yemekhanenin açılacağı duyuruldu.

Fotoğraflar: İTÜ öğrencileri

Paylaş

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) öğrencilerinin Vadi Yurtları yemekhanesinin kapanmasına gösterdiği tepki sonuç getirdi. Rektörlük yemekhanenin bu akşam açılacağını duyurdu.

İstanbul Teknik Üniversitesi öğrencileri, Vadi Yurtları yemekhanesinin kapanmasına tepki göstermiş ve öğrencilerden topladıkları imza dilekçeleri ile çarşamba günü rektörlüğe yürüyeceklerini duyurmuşlardı. Öğrencilerin bu çabaları ve kararlılığı rektörlüğe geri adım attırdı. Rektörlük, yürüyüşe bir gün kala yemekhanenin tüm bloklara bu akşam açılacağını duyurdu.

Geçmiş yıllarda öğrencilerin birlikteliği ve mücadelesiyle elde edilen yemekhane kazanımı bu sene de aynı şekilde korundu. Ancak vadi yurdunda kalan öğrenciler sorunun sadece yemekhaneden ibaret olmadığını, zamlardan hafta sonu yemek çıkmamasına kadar pek çok sorunları olduğunu ve bunları da çözmek için birlikte mücadele edeceklerini vurguladılar. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Alibeyköy'de endüstriyel futbol ve amatör kulüpler tartışıldı

SONRAKİ HABER

EMİS sözleşmesi arabulucu aşamasında

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...