29 Eylül 2018 12:33

'Başka kazalar yaşanmasın, alt geçit yapılsın'

Adana'da Sıfır Bir dizisi oyuncusu Deniz Bezek'in hayatını kaybettiği tren kazasının olduğu yerde mahalle halkı alt geçit talebiyle eylem yaptı.

Fotoğraf: Ömer Yıldız/AA

Paylaş

Adana'da, Sıfır Bir dizisinin genç oyuncusu Deniz Bezek'in hayatını kaybettiği kazanın yaşandığı hemzemin geçidin olduğu bölgeye, alt geçit yapılması için mahalle halkı eylem yaptı.

Adana'nın Küçükdikili Mahallesi'nde 20 Ağustos günü, Sıfır Bir dizisinin 22 yaşındaki genç oyuncusu Deniz Bezek yönetimindeki otomobile, hemzemin geçitte tren çarptı. Otomobilde sıkışan Bezek, olay yerinde hayatını kaybetti. Bezek’in yakınları, kazanın görevlinin bariyeri kapatmaması nedeniyle meydana geldiğini ifade ediyor.


 

Küçükdikili Mahallesi halkı hemzemin geçidin bulunduğu alanda toplandı. Eylemde üzerinde oyuncu Bezek’in fotoğrafının yer aldığı, 'Yeter artık. Tren kazaları son bulsun. İhmal sonucu analar ağlamasın' yazılı pankartlar taşındı.

Deniz Bezek’in babası Necmettin Bezek, yakın zamanda içerisinde 21 kişinin olduğu bir işçi servisinin de hemzemin geçitte kazadan son anda kurtulduğunu belirterek, "Ya ona da çarpsaydı, 21 kişinin failleri kim olacaktı? Valiye, kaymakama, cumhurbaşkanına sesleniyorum. Tüm kamu kuruluşlarına sesleniyorum. Hemen bir çözüm bulsunlar, başka ciğerler yanmasın" dedi.

 

ÖNCEKİ HABER

İstanbul Boğazı'nda yelkenler açıldı

SONRAKİ HABER

Fehim Taştekin: IŞİD’in alt yapısı Türkiye’de sanıldığından çok fazla

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...