12 Eylül 2018 08:17

Ampute Milli Futbol Takımı, Dünya Kupası'na hazırlanıyor

Ampute Erkek Milli Futbol Takımı, 24 Ekim'de Meksika'da başlayacak Dünya Kupası hazırlıklarını temposunu yükselterek sürdürüyor.

Fotoğraf: Mehmet Emin Gürbüz/AA

Paylaş

Dünya Kupası hazırlıklarını Bolu’da sürdüren Ampute Erkek Milli Futbol Takımı, günde çift antrenman yaparak ve idman süresini uzatarak tempoyu yükseltti.

Bolu’da üçüncü kampına giren Ampute Milli Futbol Takımı, Karaçayır Spor Kompleksindeki antrenman sahasında çalışmalarını sürdürüyor.

Meksika’da 24 Ekim’de başlayacak Dünya Kupası’na, Teknik Direktör Uğur Özcan ve yardımcı antrenörler yönetiminde hazırlanan milliler, günde çift antrenman yaparak ve idman süresini 1.5 saatten 2 saate çıkararak hazırlanıyor.

Antrenmana koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan milliler, daha sonra pas ve kondisyon çalışması yaptı. Ayak voleybolu oynayan milliler, antrenmanı teknik ağırlıklı çalışma yaparak tamamladı.

Teknik Direktör Özcan, kampın çok iyi geçtiğini, günde çift antrenmanla çalışmaların sürdüğünü, idman süresinin uzadığını, günden güne temponun arttığını söyledi.

Özcan, Bolu kampından sonra iki kamp daha yapacaklarını, son kampa kadar çalışmaların teknik ve taktik ağırlıklı geçeceğini belirterek, son kampın giriş kampı olacağını kaydetti.

HEDEF ŞAMPİYONLUK

Dünya Kupası’ndaki rakiplerin Kenya, İran ve ABD olduğunu aktaran Özcan, “Rakipler çok güçsüz de görünse İran takımı çok iyi bir takım. Onlar iyiyse biz onlardan daha da iyiyiz. Bir Avrupa şampiyonu apoletimiz var. Allah izin verirse 5 Kasım’da Türkiye’ye dünya kupası ile dönmüş olacağız. İnşallah bir dünya kupası apoletimiz de olacak” diye konuştu. (Bolu/AA)

ÖNCEKİ HABER

Türkiye, Sudan’da 780 bin hektar tarım arazisi aldı

SONRAKİ HABER

Özgürlükçü Demokrasi davasında bir gazeteciye tahliye

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...