03 Eylül 2018 14:10

Antep'te tarım işçileri toprağa verildi

Antep Oğuzeli'de trafik kazasında yaşamını kaybeden 8 mevsimlik işçinin cenazeleri toprağa verildi.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Antep’in Oğuzeli ilçesinde mevsimlik tarım işçilerini taşındığı kamyonet ile yemek taşıyan firmaya ait minibüsün kafa kafaya çarpıştığı kazada ölen 8 kişinin cenazeleri toprağa verildi.

Kaza, önceki gün sabah, Oğuzeli- Elbeyli yolunda meydana geldi. Antep’ten aldığı mevsimlik işçileri, fıstık bahçesine götüren İbrahim Şahin (30) yönetimindeki 79 DU 351 plakalı kamyonet ile Suriye’deki mülteci kamplarına yemek götürüp, Antep’e dönen Ali Bor’un (35) kullandığı 27 AAH 618 plakalı minibüs, Kayacık Barajı yakınlarında kafa kafaya çarpıştı. Kazada, sürücüler İbrahim Şahin ve Ali Bor ile kamyonette bulunan Sariye Diker (50), Hüseyin Deniz (81) ve Uğur Güneş (17) olay yerinde; Murat Demirel (18), Mustafa Altunbaş ve Suriye uyruklu Fatma Mılla (57) ise tedavi gördükleri hastanede yaşamını yitirdi.

Oğuzeli Devlet Hastanesi ile Gaziantep Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsilerinin ardından ailelerine teslim edilen Hüseyin Deniz, Murat Demirel ve İbrahim Şahin’in cenazeleri Urfa’nın Suruç ilçesinde, Mustafa Altunbaş’ın cenazesi Antep’in Yavuzeli ilçesinde, Uğur Güneş’in cenazesi Antep’in Araban ilçesinde, Ali Bor ile Sariye Diker’in cenazeleri Antep’te, Fatma Mılla ise Suriye’nin El Bab kentinde toprağa verildi.

Halen tedavilerine çeşitli hastanelerde devam edilen 19 kişiden 4’ünün ise hayati tehlikesi sürüyor. (ANTEP)

ÖNCEKİ HABER

Cem Küçük uyardı: Gazeteler köşe yazısız çıksa kimse fark etmez

SONRAKİ HABER

Karaburun Ekonomi Politik Okulu yarın sona eriyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...