03 Eylül 2018 12:57

Eski savcı çöplükte ölü olarak bulundu

Niğde'de, eski Cumhuriyet Savcısı Serhat Yağmur, başından tabancayla vurularak öldürüldükten sonra, cesedi çöplüğe atıldı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Niğde'de iki yıl önce görevinden istifa eden eski cumhuriyet savcısı Serhat Yağmur, kafasından silahla vurularak öldürülmüş halde çöplükte bulundu.

Edinilen bilgiye göre, eski cumhuriyet savcısı Serhat Yağmur Niğde merkeze bağlı Sazlıca Kasabası yakınlarında bulunan çöplükte kafasından silahla vurulmuş olarak bulundu. Bunun üzerine Niğde Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.

Çalışmalar sonucu 42 yaşındaki A.A. cinayet zanlısı olarak gözaltına alındı.

Yetkililer olayla ilgili başlatılan işlemin sürdürüldüğünü belirtirken, eski cumhuriyet savcısı Serhat Yağmur’un iki yıl önce görevinden istifa ettiği öğrenildi.

NİĞDE BAŞSAVCILIĞINDAN AÇIKLAMA

Niğde Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili yazılı açıklama yaptı. Yapılan açıklamada şöyle denildi:

"3 Eylül 2018 tarihinde saat 03.00 sularında Niğde ve Konya illerinde Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan ve istifa ederek meslekten ayrılan Serhat Yağmur, şüpheli Adan A. tarafından Niğde merkez Sazlıca beldesinde, silah ile vurularak öldürülmüştür. Şüpheli silahı ile birlikte yakalanmış ve derhal gözaltına alınmıştır. Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından olayın önemine binaen bir Cumhuriyet Savcımız bu dosyanın soruşturması ile görevlendirilmiştir. Görevli Cumhuriyet Savcımızın olayın haber alınmasından itibaren çok kısa bir süre içerisinde olay yerine gitmiş olay yeri inceleme işlemlerini bizzat yapmıştır. Klasik otopsi işlemleri yapılmıştır. Soruşturma işlemleri geniş kapsamlı ve titiz bir şekilde yürütülmekte olup, bu aşamada cinayet sebebi olarak örgüt bağlantısının olmadığı değerlendirilmiştir." (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

‘Ben yaptım oldu’ mantığıyla öğrencilerin kaderiyle oynanıyor

SONRAKİ HABER

Köylülerin güvenlik bölgesi isyanı: Kendi köyümüzde yaşamak istiyoruz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...