27 Ağustos 2018 07:11

'Eski Galatasaraylı Eboue intihar etti' haberleri gerçeği yansıtmıyor

Futbolcu Emmanuel Eboue'nin intihar ettiği haberleri bir kez daha gündeme geldi. Ancak haberler eski tarihli ve gerçeği yansıtmıyor.

'24hrsnews' adlı sitedeki ilgili haber

Paylaş

Fildişili sağ bek Emmanuel Eboue'nin hayatına son verdiği iddia edildi. Gündemde oldukça yer bulan Eboue'nin intihar haberleri eski tarihli olduğu ortaya çıktı. İngiltere merkezli '24hrsnews' adlı siteye dayandırılan iddia, 2018-Ocak ayındaki bir metinle yine sosyal medyada yer almıştı.

İlgili haberde, '35 yaşındaki eski futbolcunun kız kardeşinin evinde kendini asarak intihar ettiği' iddia edildi.

Eboue yaşadığı maddi sıkıntılar hakkında, "Tanrı’dan bana yardım etmesini istiyorum. Aklımdaki düşüncelerden kurtulmama sadece o yardım edebilir.  Evdeyim ama korkuyorum. Çünkü ne zaman polisler gelecek bilmiyorum. Sonuna kadar savaşacağım çünkü bu adil değil. Türkiye’de 8 milyon Euro’ya yakın para kazandım. Yaklaşık 7 milyon avroya eve yolladım." ifadelerini kullanmıştı.

NE OLMUŞTU?

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra eşiyle sorunlar yaşayan Emmanuel Eboue, önce terk edilmiş ardından tüm mal varlığını kaybetmişti. Eşi tarafından dolandırdığı belirtilen Eboue, İngiltere’de büyük 'sefalet' içinde yaşıyordu. Psikolojik sıkıntılar yaşadığı biline Eboue’nin, kendini asarak intihar ettiği iddiası ise tekrar gündemde yer buldu. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Süleyman Soylu: Anneliğin teröre kılıf yapılmasına göz mü yumsaydık?

SONRAKİ HABER

‘Türkiyeli muhaliflere suikast planı’ iddiaları Danimarka meclisinde

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...