12 Ağustos 2018 15:47

Gaye Usluer: 630 delegemiz imzalarının arkasında

CHP'yi tüzük kurultayına götürüp götürmemeye karar vermek için Ankara'da toplanan muhalifler, delegelerin imzalarının arkasında olduğunu belitti.

Fotoğraf: Özge Elif Kızıl/AA

Paylaş

CHP'li muhalifler, partiyi tüzük kurultayına götürüp götürmemeye karar vermek için bugün Ankara'da toplandı. Kurultay çağrıcılarının sözcüsü Gaye Usluer imza veren 630 delegenin verdiği imzanın arkasında olduğunu söyledi.

Ankara'da CHP'li muhalifler tarafından yapılan toplantıya ilişkin basın mensuplarına konuşan Gaye Usluer "630 delegemiz imzalarının arkasındalar. Bu toplantının ana noktası, delegelerimiz 630 imzanın yerine getirilmesini istemeleri" dedi.

'DEKLARASYON YAYINLAYACAĞIZ'

Usluer, açıklamasının devamında "Peki bundan sonra ne olacak? Farklı seçenekler tartışılmakla bilikte ana taleplerimiz 630 imza talebinin yerine getirilmesi, olağanüstü seçimli kurultayın yapılması. Bunun dışında farklı seçeneklerimiz var, içerde tartışılıyor. Seçenekler üzerinde belki de oylama yapmak durumudan kalacağız. Bir deklarosyan hazırlayacağız ve hafta içinde kamuoyuyla paylaşcağız" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Bizim için tek çıkış yolu ekmeğimize sahip çıkmak

SONRAKİ HABER

Bakan yeni, sistem eski… Eğitim Sen: LGS’yle devam kabul edilemez

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...