11 Ağustos 2018 03:57

Beylikdüzü Kavaklı Sahili açıklarında tekne battı, bir kişi öldü

Beylikdüzü Kavaklı Sahili açıklarında tekne battı, teknede bulunan altı kişiden beşi kurtarılırken bir kişi hayatını kaybetti.

Fotoğraf: Erhan Elaldı

Paylaş

Beylikdüzü Kavaklı sahilinde içinde 6 kişinin bulunduğu tekne battı. Batan teknedeki 6 kişiden 5'i son anda kurtarılırken kayıp olan 1 kişinin ise cansız bedenine ulaşıldı.

Olay, Kavaklı Mahallesi'nde dün akşam saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Kavaklı sahil açıklarında içinde 6 kişinin bulunduğu tekne henüz bilinmeyen bir nedenle denizde sabit duran dubaya çarparak devrildi. Teknenin battığını gören çevredekiler durumu hemen polis, sahil güvenlik ve sağlık ekiplerine bildirdi. Bu sırada teknede bulunan 5 kişi yakınlardaki yat limanından hareket eden bir bot tarafından kurtarıldı. Teknede bulunan bir kişi de denizde gözden kayboldu. Olay yerine gelen sahil güvenlik ekipleri, kayıp olan kişiyi aramak için çalışma başlattı. Bu sırada kaybolan kişinin yakınları da olay yerine gelerek beklemeye başladı. Denizdeki aramalara havadan da helikopterle destek verildi. Sahil güvenlik ekiplerinin denizdeki arama çalışmaları sonucu kaybolan Cemal Keskin'in cansız bedenine ulaşıldı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

'Saraybosna'nın Kalbi' ödülü Nuri Bilge Ceylan'a verildi

SONRAKİ HABER

Erdoğan NYT'ye yazdı: Yeni müttefikler aramaya başlayacağız

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...