07 Ağustos 2018 08:11

Oyuncu Talat Bulut hakkındaki taciz soruşturmasında takipsizlik kararı

Yasak Elma dizisinin setinde, kostüm asistanı Özge Ş.'yi taciz ettiği iddia edilen Talat Bulut hakkındaki soruşturmada takipsizlik kararı verildi.

Talat Bulut - Fox TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisinden ekran görüntüsü.

Paylaş

Yasak Elma dizisi setinde, set çalışanı Özge Ş.'yi taciz ettiği iddia edilen Oyuncu Talat Bulut hakkındaki soruşturma tamamlandı. Soruşturmada yeterince delil bulunamadığı gerekçesiyle 'takipsizlik' kararı verildi.

Özge Ş., Talat Bulut'un 31 Mayıs'ta dizi setinde kendisini taciz ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulunmuştu. Soruşturma başlatan savcılık, iddiaları incelemeye aldı. Talat Bulut'un avukatının yaptığı açıklamaya göre soruşturmada yeterince delil bulunamadığı belirtilerek 'takipsizlik' kararı verildi.

İddiaya göre olay, sette kostüm asistanı olarak çalışan Özge Ş.'nin sahne öncesi Talat Bulut’un kravatını düzeltmek isterken Bulut'un “Odaya girelim orada düzelt” demesi ve odada tacizde bulunmasıyla yaşanmıştı.

Ekmek ve Gül'e konuşan Özge Ş.,  “Davacı olmak istiyorum ve elimden geldiğince herkese duyurmak istiyorum ki bir daha kimse böyle bir şey yaşamasın. Ben daha 19 yaşındayım ve birçok yaşıtıma yapılıyor bu. Karşımızdaki insan oyuncu olduğu için bu durumu yaşayanlar korkabiliyor, susabiliyor. Ben de belki hukuki yollardan bir şey elde edemeyeceğim ama en azından her yere duyurduğum için vicdanım rahat olacak ki bir daha kimse böyle bir olay yaşadığında susmayacak" demişti.

Dizi oyuncularının ve set çalışanlarının da kendisine destek olduğunu belirten genç kadın, “Özellikle Eda (Ece) hanımla Şevval (Sam) hanım, Onur (Tuna) bey, Sevda (Erginci) hanım, Gün (Akıncı) bey bana destek olduklarını söylediler zaten. Hem ekip arkadaşlarım hem de bütün oyuncularımız beni destekliyor bu konuda.” (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Erzurum'da köylüler traktörlerle yol keserek meralarına sahip çıktı

SONRAKİ HABER

Binboğa Doğa ve Kültür Festivali'nde birlik çağrısı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...