04 Ağustos 2018 07:03

Barcelona, Arturo Vidal'i transfer ettiğini açıkladı

Barcelona, Bayern Münih'in 31 yaşındaki Şilili orta saha oyuncusu Arturo Vidal ile 3 yıllığına anlaştığını duyurdu.

Fotoğraf: Rufus46/Wikimedia Commons(CC BY-SA 3.0)

Paylaş

Barcelona, Bayern Münih'in orta saha oyuncusu Arturo Vidal ile 3 yıllığına anlaştığını açıkladı.

2015 yılında Juventus'tan 36 milyon avro karşılığında Bayern Münih'e transfer olan Vidal'in önümüzdeki günlerde sağlık kontrolü için Barcelona'ya gideceği belirtiliyor.

Kariyerine Colo Colo'da başlayan Vidal, 2007-2011 arası Bayer Leverkusen, 2011-2015 arası Juventus'ta forma giydi. Tekniği, mücadeleci yapısı ve hava toplarındaki etkinliğiyle dikkat çeken Şilili futbolcu, 100 milli maçta 24 gol attı.

Transfere bu sezon şimdiden 110 milyon avronun üzerinde para harcayan Barcelona, Fransız stoper Clement Lenglet, Brezilyalı orta saha oyuncusu Arthur ve kanat oyuncusu Malcom'u Camp Nou'ya getirdi.

Paris Saint-Germain'den Adrien Rabiot için de girişimlerde bulunan Barça, olumsuz cevap alması üzerine dikkatini Vidal'e yoğunlaştırmıştı.

Vidal'in adı daha önce Inter Milan için anılıyordu. Inter'in ise Real Madrid'den Luka Modriç'i kadrosuna katmayı hedeflediği öne sürülüyor.

Barcelona'nın Vidal'in yanı sıra Senegalli savunma oyuncusu Moussa Wague'yi de Belçika ekibi Eupen'den kadrosuna katmaya hazırlandığı belirtiliyor. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

'Veliahtlık kavgası'nda son perde: Soylu, Albayrak'a omuz attı

SONRAKİ HABER

Çarşamba'da çocuklar alt geçitte biriken yağmur suyunda yüzdü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...