21 Temmuz 2018 18:18

Şişli'de sokaklar şenlendi

Şişli Nişantaşı Sanat Parkı'nda ‘Bu Sokak Tam Senlik’ sloganıyla başlayan sokak şenliklerine, çocuklar ve aileleri yoğun ilgi gösterdi.


Fotoğraf: AA

Paylaş

"Şişli’de Sokaklar Şenleniyor" etkinliğinde, aileler ve çocuklar keyifli anlar yaşadı. İstanbul Şişli Belediyesi'nin düzenlediği sokak şenlikleri kapsamında, Nişantaşı Sanat Parkı'nda düzenlenen etkinlikte, "Jazzmatiz" isimli caz grubu konser verdi.

Animasyon ve dans gösterilerinin yanı sıra pamuk şeker ve patlamış mısır ikramının da yapıldığı programa, çocuklar ve aileleri yoğun ilgi gösterdi.

Sahne gösterine katılan, palyaçoların çeşitli oyunları, yüz boyama etkinliği ve balonlarla eğlenen çocuklara, aileleri de eşlik etti.

Ücretsiz olarak gerçekleştirilen "Şişli'de Sokaklar Şenleniyor" etkinliğinde, cuma akşamları, "Yazlık Sinema'da Bollywood Akşamları" ismiyle çeşitli Hint filmleri gösterilmeye devam edecek.

Her cumartesi Şişli'nin farklı mekanlarında müzik dinletisi, animasyon ve dans gösterileriyle "Bu Sokak Tam Senlik" sloganıyla sürecek sokak etkinlikleri, 18 Ağustos'ta son bulacak. (AA)

ÖNCEKİ HABER

Atletizm milli takım antrenörü kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti

SONRAKİ HABER

TOKİ inşaatında 30 metreden düşen işçi yaralandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...