09 Temmuz 2018 08:30

'Eylüller ve Leylalar ölmesin diye öğretmen olmaya geldik'

Bursa Uludağ Üniversitesinden sınıf öğretmenliği mezunları, törende 'Eylüller ve Leylalar ölmesin diye öğretmen olmaya geldik' pankartı açtı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Bursa Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesinden yeni mezun olan sınıf öğretmenleri, tören salonuna girişte, 'Eylüller ve Leylalar ölmesin diye öğretmen olmaya geldik' yazılı pankart taşıdı.

Bursa Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesinden ve Eğitim Bilimleri Enstitüsü 2017-2018 Akademik Yılı Diploma Töreni’nde 16 bölümden yaklaşık bin öğrenci mezun oldu.

TOFAŞ Spor Salonu’nda yapılan törene üniversite yönetimi, akademisyenler, kent protokolü, öğrenciler ve aileleri katıldı. Yeni mezun sınıf öğretmenlerinin 'Eylüller ve Leylalar ölmesin diye öğretmen olmaya geldik' yazılı pankart taşıdığı tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Törende Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Kazım Yoldaş, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muammer Demirel konuşmalar yaptı. Rektör Prof. Dr. Yusuf Ulcay tarafından ise diplomalar verildi. Diplomalarını alan öğrenciler hep birlikte kep attı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Ergani’de trafik kazası: 3 ölü, 1 yaralı

SONRAKİ HABER

AYM, gizli tanık ifadeleriyle verilen mahkumiyeti bozdu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...