23 Haziran 2018 04:44

Bahçeli: Davutoğlu'nun yaptığı hataları yaparlarsa her şey biter

Devlet Bahçeli, AKP'ye seslenerek 'Davutoğlu’nun hatalarını yaparlarsa her şey biter.' dedi.

Fotoğraf: İlyas Gün/AA

Paylaş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Habertürk TV, Show TV ve Bloomberg HT ortak canlı yayınında Didem Arslan’ın sorularını yanıtladı.

'AHMET DAVUTOĞLU’NUN HATALARINI YAPARLARSA HER ŞEY BİTER'

♦ “Sayın Recep Tayip Erdoğan beyi destekleyeceğimizi ifade etmişiz. Hal böyle olunca yürütmenin başı seçildiği takdirde Recep Tayyip Erdoğan’dır. TBMM içerisinde güçlü bir MHP olmasını istiyoruz. Hükümeti nasıl kuracaksa kurar, o onun işi. Ahmet Davutoğlu’nun hatalarını yaparlarsa her şey biter. Tuğrul Bey’e teklifte bulundu. Meral Akşener kabul etmediklerini ifade ediyorlar. Ne yapacağız biz, bu kadar mücadele veriyoruz.”

♦ “Cumhur ittifakında nifak uyarım Ak Parti adaylarına yöneliktir. Ak Parti Kayseri’deki istişare ve toplantımızda kullandığımız bir kelimedir. O AK Parti adaylarına yöneliktir. AK Parti’nin bunu bilmesi ve görmesi lazım. MHP’nin oradaki temsilini sürekli eleştiriyorlar. Başka türlü söylemler kullanıyorlar. Ama sayın Cumhurbakanı’nın adaylığını konuşmuyorlar. Bir tanesi daha var MHP’nin büyük kurultayında ‘MHP’nin cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ dedim. Yapılan konuşmalarda ‘Bir MHP’yi neden taşıyalım, güçlü bir AK Parti’yi yaratalım’. Hiç ağızlarından cumhurbaşkanı adayı çıkmıyor. Bunlar her yerde 3-5 tane var.” (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Otobüste tacize müdahale eden yolcunun boğazını kesmeye çalıştılar!

SONRAKİ HABER

Fakıbaba: 50 kuruş olan patates nasıl 5-6 liraya çıkar anlamış değilim

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...