03 Haziran 2018 07:29

Şehir Hatları seferlerinde yarından (4 Haziran) itibaren yaz tarifesi

Şehir Hatları vapurlarında, 4 Haziran'dan itibaren yaz tarifesi uygulanacak. 

Fotoğraf: Mücahit Yıldız/ PIXABAY

Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre; merkez hatlarda ramazan ayında başlayan geç sefer uygulaması, yaz döneminde de aynı şekilde devam edecek. 

Yaz sezonunun yoğunluğu nedeniyle Eminönü - Adalar seferleri arttırılaca. Açıklamada, "Beşiktaş - Adalar, Sedef Adası, Poyrazköy ve Mehtap Gezisi seferleri de yaz tarifesiyle başlayacak" denildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“İstanbul Şehir Hatları'nın İstinye - Çubuklu arabalı vapur seferleri hafta içi ve Cumartesi tarifesinde 100, pazar ve tatil günlerinde karşılıklı 76 seferle yolcularına süre ve fiyat avantajı sağlıyor. Boğaz'da Karadeniz ve Marmara'nın kesiştiği son noktalardan Poyrazköy seferleri, 18 Haziran- 26 Ağustos tarihleri arasında, yaz tarifesiyle yapılan Sedef Adası seferleri ise Bostancı'dan kalkıp Büyükada'da ücretsiz aktarmalı olarak sağlanacak. Her iki tatil yerine seferler her gün 2 gidiş - 2 dönüş şeklinde yapılacak. Yaz yoğunluğu dikkate alınarak başlatılan hatlardan Beşiktaş - Adalar hattında, Burgazada - Kınalıada - Beşiktaş seferleri Kadıköy uğramalı, Beşiktaş iskelesinden kalkışlarda ise Kadıköy'e uğramadan gerçekleştirilecek. Yine aynı şekilde Büyükada - Heybeliada - Beşiktaş güzergahında Kadıköy'e uğrarken, Beşiktaş - Heybeliada - Büyükada hattında Kadıköy'e uğramadan direkt devam edecek."

Açıklamada, Şehir Hatları'nın klasiği haline gelen yaz akşamlarının nostaljisi "Mehtap Turları"nın da 9 Haziran-15 Eylül'de, her cumartesi Bostancı'dan Anadolu Kavağı'na uzanacağı ifade edildi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Antalya'da mülteci teknesi battı: 9 kişi yaşamını yitirdi

SONRAKİ HABER

Şimşek: 'Vatandaş borç batağında' diyorlar, rakamları okuyamıyorlar

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...