29 Mayıs 2018 08:42

Bilal Erdoğan: Hz. Muhammed çok iyi bir girişimcilik örneği gösterdi

GİV töreninde konuşan Bilal Erdoğan, 'Peygamber efendimiz, Allah'ın mesajını insanlara ulaştırarak çok iyi bir girişimcilik örneği gösterdi' dedi.

Fotoğraf: Elif Öztürk/AA

Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, Bahariye Mevlevihanesinde düzenlenen Girişimci İş Adamları Vakfı (GİV) 6. Girişimcilik Ödül Töreninde konuştu.

Hz. Muhammed'in Allah'ın mesajını insanlara ulaştırarak çok iyi bir girişimcilik örneği gösterdiğini söyleyen Erdoğan, "Bin 400 yıl önce Hicaz'dan çıkıp, Semerkant'a, Çin'e, Endülüs'e uzanan o girişimci ruh, şimdi bizde var mı? İşte bunun sorgulanması gerektiğini düşünüyorum. Girişimcilik dediğimiz zaman çok daha global düşünen girişimciler yetiştirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Girişimciliği sadece başkalarının düşünmediği işleri piyasaya hazır hale getirmek olarak değil, başkalarının gitmediği yerlere gitmek olarak da görmemiz gerektiğini düşünüyorum. Türkiye'de girişimcilik ekosisteminin bir siyasete bakan tarafı var, bir de teknik bir regülasyon, kural, kaide bakımından değerlendirilmesi gereken tarafı var" ifadelerini kullandı. (İstanbul/AA)

 

ÖNCEKİ HABER

Erdoğan, Putin'le görüşmesinde YPG çağrısı yaptı

SONRAKİ HABER

Belçika'da silahlı saldırı: 2 polis öldü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...