08 Mayıs 2018 04:11

Game of Thrones'un 'Dağ'ı 'dünyanın en güçlü adamı' oldu

Game of Thrones’ta 'The Mountain' (Dağ) karakterini canlandıran Hafþór Júlíus Björnsson, 'Dünya’nın En Güçlü Adamı' unvanını kazandı.

Fotoğraf: Paula R. Lively/Wikimedia Commons (CC-BY-SA 2.0)

Paylaş

Game of Thrones’ta Ser Gregor Clegane 'The Mountain' karakterini canlandıran Hafþór Júlíus Björnsson, Dünya’nın En Güçlü Adamı unvanını kazandı. World's Strongest Man 2018 yarışmasının Facebook hesabından yapılan açıklamada, “WSP unvanını kazanan Hafþór Júlíus Björnsson-The Mountain’i kutlarız” dendi.

Sputnik'in aktardığı habere göre, Filipinler’de düzenlenen 'Dünyanın En Güçlü Adamı' yarışması iki gün sürdü ve dün sona erdi. Yarışmada ağırlık kaldırmadan, otobüs çekmeye kadar farklı kategoriler yer aldı.

29 yaşındaki Hafþór Júlíus Björnsson iki gün boyunca tüm kategorilerden toplamda kendisini zirveye taşıyacak kadar puan elde etmeyi başardı. Otobüs çekme oyununda ikinci gelse de diğer bölümlerden aldığı yüksek puan sayesinde zirvedeki yerini korudu.

Resmi Instagram hesabından şampiyonluğunu paylaşan sporcu daha önce de rekor kırmıştı. Björnsson daha önce 453 kiloluk ağırlık kaldırma rekorunun da sahibi. (HABER MERKEZİ)

 

ÖNCEKİ HABER

Hawaii 6,9 büyüklüğündeki depremle sarsıldı

SONRAKİ HABER

Gazetelerde 'Ne Var Ne Yok?' - 8 Mayıs 2018 Salı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...