17 Nisan 2018 14:12

Taksisine aldığı engelliye cinsel istismarda bulundu

Antalya'da taksisine aldığı zihinsel engelliye cinsel istismarda bulunmakla suçlanan erkek gözaltına alındı.

Fotoğraf: EVRENSEL

Paylaş

Antalya'da 51 yaşındaki taksici N.A., aracına aldığı zihinsel engelli 18 yaşındaki B.Ç.'ye ‘cinsel istismarda bulunma’ suçlamasından gözaltına alındı.

Olay, 7 Nisan günü Aksu ilçesi Isparta karayolu üzerindeki ormanlık alanda meydana geldi. Yüzde 65 zihinsel engelli B.Ç.'yi taksisine alan N.A., nereye gideceğini sordu. B.Ç.’nin “Afyon'a gideceğim” demesi üzerine mesafenin uzak olduğu söyleyen N.A., iddiaya göre “Ben seni başka bir yere götüreyim” dedi. B.Ç.'yi yaklaşık 3 saat gezdiren N.A., daha sonra Isparta yolundaki ormanlık alanda aracı park etti ve B.Ç.'ye cinsel istismarda bulundu. Daha sonra B.Ç.’yi kent merkezine bırakan N.A., kayıplara karıştı.

İlerleyen saatlerde evine giden B.Ç., durumu annesi Y.Y.'ye anlattı. Olay sonrası polise giden anne, taksi sürücüsünden şikâyetçi oldu. Avukat ve psikolog eşliğinde ifadesi alınan B.Ç. de polise başından geçenleri anlattı.

POLİS 436 TAKSİYİ İNCELEDİ

Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, şüpheliyi yakalamak için aynı marka ve model 436 araç üzerinde inceleme yaptı. İncelemenin ardından olayın şüphelisi olduğu tespit edilen N.A. gözaltına alındı. N.A., 'cinsel saldırı' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından adliyeye sevk edildi. (Antalya/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Trakya Şeker Platformu: Cargill’i halka tercih ettiler

SONRAKİ HABER

Atı otomobiline bağlayıp koşturdu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...