16 Nisan 2018 13:01

Can Ataklı’nın Deniz Baykal iddiasına yanıt geldi

Halk TV’den Can Ataklı’nın kanaldan ayrılığı ve Korkusuz Gazetesi’nde yazdıkları üzerine kanaldan açıklama geldi.

Paylaş

Can Ataklı’nın Halk TV’deki “Yazı İşleri” adlı programına geçen hafta son verilmişti. Ataklı, işten çıkarılmasına ilişkin konuşulanlara Korkusuz gazetesindeki köşesinden yanıt verdi.  

Ataklı, “Buna göre; atılma talimatını veren kişi Deniz Baykal. Çünkü Baykal Tayyip Erdoğan’la anlaştı. Eğer Erdoğan’ın önünde Halk TV engel olarak duruyorsa bu halledilecek. Erdoğan da bunun karşılığında Baykal’a destek olacak, kızı Aslı’yı da ilk seçimde aday gösterecek” demişti.
Halk TV Ataklı’ya yanıt olarak yaptığı açıklamada, “Gazeteniz yazarlarından Sayın Can Ataklı, bir-kaç gündür ve son olarak da bugünkü köşe yazısında Halk TV’deki programının sona erdirilmesiyle ilgili olarak akıl almaz iftira ve dedikoduları dile getirmektedir... Yazı İşleri programı geçen süreçte maalesef başarılı olamamıştır. Can Ataklı ile birlikte belirlediğimiz program formatının dışına çıkmıştır. Kendisine defalarca programa gündeme uygun gazeteci ve uzman konuklar almasını önerdiğimizde, ‘Konuk ne söyleyecek ki ben daha iyi konuşuyorum’ karşılığını vermiştir” denildi. 

Halk TV’de görevine son verilen Can Ataklı’nın yerine daha önce Medya Mahallesi programını yapan Ayşenur Arslan yeniden getirildi. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Haydarpaşa Garında vagonlarda yangın çıktı 

SONRAKİ HABER

Erdoğan, önce bombaları beğenmedi sonra 'niye vuruyorsunuz' dedi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...