25 Mart 2018 05:09
Son Güncellenme Tarihi: 26 Mart 2018 06:42

NCAA'de dörtlü finale kalan takımlar belli oldu

ABD'nin en popüler spor organizasyonlarından NCAA Erkekler Basketbol Turnuvasında son dörde kalan takımlar belirlendi.

Paylaş

ABD’de “Mart Çılgınlığı” olarak bilinen, ülkenin en popüler spor organizasyonlarından NCAA Erkekler Basketbol Turnuvasında son dörde kalan takımlar belli oldu.

Loyola-Chicago Ramblers, Kansas State Wildcats’i 78-62 mağlup ederek büyük bir sürprize imza attı. Sezonun maçını oynayan Ben Richardson, 7’de 6 üçlük isabetiyle 23 sayı attı ve galibiyette önemli rol oynadı.

Loyola-Chicago, son olarak 1963’te dörtlü finale kalmış ve o sezon şampiyonluğu da elde etmişti.

Dörtlü finale kalan bir başka takım ise Michigan Wolverines oldu. Tarihinde 6 finali ve 1 şampiyonluğu bulunan Wolverines, Florida State Seminoles’u 58-54 mağlup etti.

Pazar günü oynanan maçlarda ise Villanova Wildcats, Texas Tech Red Raiders'ı 71-59 mağlup etti. 1985 ve 2016'da NCAA şampiyonu olan Villanova böylece 6. kez Final Four'a kaldı.

Son yarı finalist ise Duke Blue Devils'i uzatmada 85-81 yenen Kansas Jayhawks oldu. Kansas böylece 15. Final Four heyecanını yaşayacak. Jayhawks'ın tarihinde 3 şampiyonluk var.

Yarı finaller 31 Mart'ta oynanacak ve Loyola-Chicago, Michigan'la, Kansas ise Villanova ile karşılaşacak. Final maçı 1 Nisan'da San Antonio'da gerçekleşecek. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

RedHack, Demirören Holding'e ait siteleri hack'ledi

SONRAKİ HABER

Saatinize dikkat edin: 1 saat ileri alınmış olabilir!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...